Arkadaslar tavsiye verebilirmisiniz?

kedikiz1728

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
151
38
13
31
Arkadaşlar daha once bahsetmistim eski sevgilimden. Ben barışmak istedikçe beni 2 buçuk ay ugrastirmisti.bana sacma sapan sartlar sunup oynamıştı. Ben dayanamayıp vazgeçmiştim. Gecen hafta bana ulaştı. Yeniden deneyelim falan demişti. Ben onca çirkefliğe rağmen içimde Bi umut olmustu.tamam dedim.bikac gün sonra annesi annemi arayıp Ekim ayında istemek için gelicez dedi.ben o an öğrendim böyle düşünceler olduğunu o tarafta. Sonrasinda çocuğun ilgisini saygısını gormedim.ciddiyet yoktu.bursada yasiyodu.geleyim vakit geçiririz dememe ragmen erteledi. Ben dün annesini arayıp anlattim. " Oğlunuz bana 2 aydır çok eziyet etti.ben vazgeçip gitmiştim. Ama geçen arayıp denemek istediğini söyledi.sizde bize ekimde geleceğinizi isteme olucagini söylemiştiniz dedim.oglunuz bana saygısız davraniyo siz olsaydınız böyle biriyle evlenmek istermisiniz dedim.kadin şaşırdı. Ama kızım calisiyo işte, cani sıkılıyor oyuzden öyle falan dedi. Dedim hayir sizin oğlunuz dengesiz. Beni çok zor durumda birakiyo beni sevmiyo dedim.kadin öyle değildir diyip durdu.nisan hazırlığı yapıyoruz dedi.benim bundan haberim yok ama dedim.oglunuz bunu söylemedi bile.ilgisi yok saygısı yok dedim." kapattik öyle.annemde birak bosver allahindan bulsun dedi. Çocuk bana hala tutup sen beni bırakmıstin,bak bende bıraktım demezmi.ya madem öyle neden oyalayıp durdun 2 ay.niye eziyet ettin dedim.cevap yok. Arkadaşlar kendimi nasıl toparliycam.bombos hissediyorum. Boyle şeyler yaşayanlar varmi nasıl atlattiniz?

Dengesiz birine denk gelmişsiniz maalesef. Atlatılıyor hem de çok güzel atlatılıyor çünkü bir bakmışsınız sizin dengenizi bozmuş aslında. O dengesizlik hali son bulunca rahatlama geliyor.
Benim tavsiyem onunla iletişimi kesin ve güzel bir tatile çıkın olaylara uzaktan bakıp dengenizi yeniden toparlayacaksnız

Annesi de başını bağlayım diye düşünüyordur, bi kız bulduk işte evlensin gitsin diyordur kesin. Bi daha kadınla da irtibat kurmayın. Kulağını çekecek bi anne izlenimi oluşmadı bende. Oğlan zaten belli. Niye kendinizi sıkıyorsunuz ki? Silip atın, önümüze bakın. Dengeli, sağlıklı kişi çıkar elbet karşınıza

Sizin evlilik kararınız olmadan nasıl istemeye geleceğiz, nişan hazırlığı yapıyoruz falan diyebiliyorlar? 29 yaşında olduğunuz yazıyor. böyle kararları çiftler verir, aileler en fazla görüşlerini bildirir. İlişkiniz bir garip zaten ama abla tavsiyesi olarak kabul edin aileleri bu kadar ilişkiye dahil etmeyin. Partnerinizle olan sorunlarınızı partnerinizle konuşun annesiyle değil.

Dengesizin teki işte, hayatınıza bir gün ne yaptığını ne istediğini bilen net biri girdiğinde daha iyi anlayacaksınız aradakı farkı, ben ne yaşamışım diye gülüp geçeceksiniz

Zaten annesinin kulak çekmesiyle evlenen adamdan da hayır gelmez.
Sizin muhattabınız annesi değil, adamın kendisi. Her problemde annesini arayacaksanız evlenmiyorsunuz, çocuk bakıcılığı yapıyorsunuz demektir.

Zaten annesinin kulak çekmesiyle evlenen adamdan da hayır gelmez.
Sizin muhattabınız annesi değil, adamın kendisi. Her problemde annesini arayacaksanız evlenmiyorsunuz, çocuk bakıcılığı yapıyorsunuz demektir.
Haklısınız ama ailesine bilsin ona göre davransınlar istedim.

Ailesini dahil eden ben değilim.bana yeniden deneyelim diyip sonra annesini arattirip bunlardan bahseden onlar.benim dün annesini arayıp anlatmam sikayey etmek icindi.yasattihi şeyleri bilsinler istedim.

Seni parmağında oynatacak bırak şimdiden olmasın bu iş.

Haklısınız ama benim canımı yakan,ben onu bırakmıştım pişman olmuştum tüm çabam iyi niyetim bunun içindi.fakat o istemiyorum madem en başında söyleseydi.neden bunca zaman dengesiz davranıp beni yordu.ben ona ayrılırken bile dürüst olmuştum.bide yeniden deneyelim diyip sonra ailesini aratan Nisan içn gelicez diyen onlar.ama ben arayıp sorunca ne arıyorsun bukadar salak aptal defol diyip duran kendisiydi.ben bu sebeple dayanamadığım kendisine laf anlatamadığım için annesiyle konustum.bilsin istedim. Aslında veda ettim annesine.

İstemeye gelecek sizin haberiniz yok bence uzak durun saçma sapan bı durum.

Öyle biriyle evlenmeye kalkmaya gerek yok. İsteme deyince belli ki ciddi olduğunu düşünüp sevinmişsiniz. Hata. Ayrılın bitsin.

Öyle biriyle evlenmeye kalkmaya gerek yok. İsteme deyince belli ki ciddi olduğunu düşünüp sevinmişsiniz. Hata. Ayrılın bitsin.
Ben onca zaman barışmaya çalıştım hep ezdi beni.sonra vazgeçip gittim mesaj attı adım attı tekrar umutlandırdı. Gecen yeniden deneyelim dedi.umutlandim çünkü hala sevgim umudum vardı.ailesi karar almış Ekim gibi gelicez dedi.sevindim.ama denizden öyle Bi şey duymamıştım. Annesi söylemişti haberi.ben görüşmek isterdim denizle.goruntuku arardım yanına gitmek isterdim 2 kez bahane sundu.telefonda en ufak Bi şeyde,defol salak diyen biriydi. Ben bu yüzden vazgectim. İntikam almış benden öyle dedi.zoruma giden ben ondan ayrılırken dürüst olmuştum.nettim.ama o 2 buçuk ay dengesizlikler ile perişan etti.hakkimi helal etmiyorum.cunku cinsel anlamda onu sevdiğim icin izin verdiğim şeyler oldu.hskkimi helal etmiyorum edemiyorum.

İşte sizle barışmak istemeyen birine tenezzül etmeyin artık. Yoksa daha çok üzülür ağlarsınız.

Ben onca zaman barışmaya çalıştım hep ezdi beni.sonra vazgeçip gittim mesaj attı adım attı tekrar umutlandırdı. Gecen yeniden deneyelim dedi.umutlandim
Farkında mısınız, gel diyor geliyorsunuz, git diyor gidiyorsunuz.
İstediği gibi oynuyor sizinle.
Neden izin veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…