• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar tavsiyelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var

bence de pskolojik destek alın, ama seni aldatan sana değervermeyen adamı nasıl sevebiliyorsun,ben iğrenirdim ııyyyyyyy

uzun zamandır yazamadım arkadaşlar sıze eşim olacak şahıstan fiili olarak ayrıldım sadece resmi olarak ayrılmak kaldı 1 haftadır ailemleyım ve kendime yenı bı hayat cızmeye calışıyorum ondanda kurtulduguma şukredıyorum ve bu bırazda sızın sayenızde oldu gerceklerı gormemı sagladınız artık bana ondan bı hayır gelecegını sanmıyorum inş bu gunlerı kolaylıkla atlatırım dualarınıza ihtıyacım var hepınıze teşekkur edıyorum.

Sevgili zeynep doğru kararı verdiğine inanıyorum.
Umarım eş zannettiğin bu insandan ilelebet ayrılır ve güçlü olarak hayatına devam edersin.
Herşey gönlünce olsun...
a.s.

uzun zamandır yazamadım arkadaşlar sıze eşim olacak şahıstan fiili olarak ayrıldım sadece resmi olarak ayrılmak kaldı 1 haftadır ailemleyım ve kendime yenı bı hayat cızmeye calışıyorum ondanda kurtulduguma şukredıyorum ve bu bırazda sızın sayenızde oldu gerceklerı gormemı sagladınız artık bana ondan bı hayır gelecegını sanmıyorum inş bu gunlerı kolaylıkla atlatırım dualarınıza ihtıyacım var hepınıze teşekkur edıyorum.

tatlim emin ol bu kararindan pisman olmayacaksin. aldatma, dayak hersey var bu adamda, boyle bir insan duzelse duzelse sihirli degnekle duzelir anca. yani karakteri bu kendini degistiremez demek istiyorum, kendine yazik etme cok gencsin. bak simdiden ''kurtulduguma sukrediyorum'' diyosun. seni sevmeyen ve deger vermeyen bir insani hayatindan cikarman bence en karar. tebrik ediyorum seni guclu oldugun icin. yolun acik olsun tatlim. insallah kendine cok guzel bir hayat kurarsin. ben senin yerinde olsam okuluma devam ederdim...gercekten cok gencsin evde oturup bosa vakit gecirme derim, ailen destek olacaksa sen de part-time falan calisir bir taraftan da okursun...

Back
X