Hiçbir zaman taytı kısa bişeyle giymedim, giyemiyorum. Hep uzun t-shirtlerimle giyerim.
bende 48 kiloyum bacaklarımda incedir ben şahsen ince olmasın istiyorum biraz etli butlu istiyorum ama malum :) bende ilk zamanlar tayt bana yakışmaz çok ince bacaklarım diyodum ama baktım benim iki üç katım olan arkadaşlarım bile cesaret edip giyiyor bende dedim benim neyim eksik sonra giymeye başladım hatta geçen kış giymeye başladım kot taytın altına kışlık tayt giyip giyiyodum :) ama taytın üstüne kısa şeyler giymem hep uzun giymeye çalışırım ya kısa giyince herşey ortada gibi geliyo bana :26:
İşte her şey ortada olsun diye giyenlerde var ... Dikkat çekmek isteyen bayan arkadaşlarda var.. YAzın özellikle güneş arkadan vurunca resmen çamaşırı gözüküyor :)
evet tunikle falan daha iyi duruyor ama bana kalırsa bu teşhircilikten başka bir şey değil.. İsveç üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre... Bayanlar karşı cinse sekse hazır olduğunu göstermek için siyah tayt giydikleri sonucunu ortaya çıkarıyor.. erkekler ise body tişört ile karşı cinse mesaj veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?