Arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var ???

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar ben 16 haftalik hamileyim çok şükür...Benim kanama alanlarım oldu dinlendim geçti.daha sonradan tekrar oldu tekrar geçti.doktor bugün hicbirseyin yok ama vücudun hassas ki yinelemis sen yinede dikkat et yat.yurume iş yapma falan dedi.tekrar olabilir diye...2 hafta sonra tekrardan gel dedi.artik yurumek istiyorum hamileligim yatarak gecti diyebilirim.arkadaslar artık birşey olmaz diyenler var.yat ne olur ne olmaz diyenler var.kafam karışık açıkçası...bilgi ve tecrübeleriniz çok ihtiyacım var.simdiden çok teşekkür ederim.

Sen yine de yat kuzum riske atma benimde çok zor geçiyor hamileliğim Dr yat diyor ama yatamıyorum Rabbim yavrularımızı korusun dikkatli olmakta fayda var

Doktorunun ne dedigi onemli. Kizima hamileyken 20. Haftaya kadar yattim. Hemde hareket etmem yasakti. Kanama alani tamamen temizlenip aktif kanama tekrar olmayinca doktor serbestsin dedi. Yuruyus ve yuzme yaptim sonrasinda .

Bobrek tasim var canm. Dusurmemem gerekiyor. Hareket bile etse dogumu tetikliyor o nedenle kac aydir dogru duzgun evden disari çıkamadım
Canım kendi özelde gittiğim doktor bundan bir hafta önce kanama alanının neredeyse hiç kalmadığını bir hafta sonra yuruyebilecegimi söyledi. Devlet hastanesinde de önemsediğim bir doktorum var o da ne olur ne olmaz sen 2 hafta kadar daha yürüme vucudun hassas ki tekrar kanama alanın olmuş geçmiş ama tekrarlayadabilir dedi.

Doktorunun ne dedigi onemli. Kizima hamileyken 20. Haftaya kadar yattim. Hemde hareket etmem yasakti. Kanama alani tamamen temizlenip aktif kanama tekrar olmayinca doktor serbestsin dedi. Yuruyus ve yuzme yaptim sonrasinda .
Canım kendi özelde gittiğim doktor bundan bir hafta önce kanama alanının neredeyse hiç kalmadığını bir hafta sonra yuruyebilecegimi söyledi. Devlet hastanesinde de önemsediğim bir doktorum var o da ne olur ne olmaz sen 2 hafta kadar daha yürüme vucudun hassas ki tekrar kanama alanın olmuş geçmiş ama tekrarlayadabilir dedi.

Anladim tatlim cok dikkat et yorulmamaya calis. Bu bebisler bizi parmağında oynatiyor valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…