Arkadaşlar Test Yaptım Silik çıktı Ne olur Sizde bir bakıp yorum yazın

NurayAnk112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
33
0
26
Ankara
Arkadaşlar kan testi verdim ama yarin sonuç cıkacak. Bir yorum yapın

$fotoğraf.webp

hamılesın canım cok erken olduğu ıcın sılık çıkmıştır 15 gun once benımde oyle cıkmıstı esıme gosterdım gulmustu bana yanlış yapsındır dıye ama hamıleyım bende daha 4 haftalık kan testınde net cıkıyo merak etme

tebrik ederim canım hamilesin Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin

evt hamilesin cnm tebrik ederim darisi tum osteyenlerin basina.aminn diyin arkadaslar :) bu arada bi sitede idrarda gebelik iliskiden 14 gun sonra çikar demisler dogru mu acaba siz ne kadar sonra yaptiniz

Aradım bir saat sonra çıkacak dediler öleceğim, Bu hastanede beni kudurtacak. Kurban olduğum bir yıl boyunca sınav etti dua dua yalvardım ALLAH'IMA inşallah hamileyim. Kızlar bebek isteyenler sabah namazlarından sonra dua edin Allah nasip ediyor.Bana bir ay önce polikistik Over var dediler her iki yumurtalıkta duyar duymaz hemen 5 kilo verdim bir ayda inşallah bugün beklediğim an gerçekleşecek.Test sonuçları pozitif gösteriyor ama insan kanda çıkmayınca emin olamıyor.

Aradım bir saat sonra çıkacak dediler öleceğim, Bu hastanede beni kudurtacak. Kurban olduğum bir yıl boyunca sınav etti dua dua yalvardım ALLAH'IMA inşallah hamileyim. Kızlar bebek isteyenler sabah namazlarından sonra dua edin Allah nasip ediyor.Bana bir ay önce polikistik Over var dediler her iki yumurtalıkta duyar duymaz hemen 5 kilo verdim bir ayda inşallah bugün beklediğim an gerçekleşecek.Test sonuçları pozitif gösteriyor ama insan kanda çıkmayınca emin olamıyor.
bende cok dua ettim ama hele ki bu ay:14::14:

Allahımmmmmmmmmmmmm sana şükürler olsunnnnn kardeşlerimmm sonuç pozitif.allahım isteyen herkeze nasip eder inşallahhhhhhhhhhh

Eklentiler

• $fotoğraf (3).webp
    $fotoğraf (3).webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Back
X