Arkadaşlar Test Yaptım Silik çıktı Ne olur Sizde bir bakıp yorum yazın

Allahımmmmmmmmmmmmm sana şükürler olsunnnnn kardeşlerimmm sonuç pozitif.allahım isteyen herkeze nasip eder inşallahhhhhhhhhhh

canım tebrik ederim darısı başımıza.
yalnız bişey dikkatimi çekti
sanırım sen beta değerine göre hamilelik takvimi oluşturmuşsun.
batına göre oluşturursan daha doğru sonuç verir çünkü 2 günde bir 2 ye katlıyor değerler hergün takvim değiştirmek zorunda kalma :)

hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sabır,dua ve zaman .. demek ki zamanı gelmiş gözünüz aydın :)

Bismillâhirrahmânirrahîm

bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. Amin Aminnn

Benimde ayni cikmisti allah saglikli etsin yat hic kipirdama ben durmadim bi kanama bebegimin kalbi durdu dikkat edin ben yandim siz yanmayin ilk 3 ay dikkat

Arkadaşlar ilk keseyi bugün gördük yalnız bebeği göremedik adet düzensizliğim olduğu için kaç haftalık hamileyim onuda hesaplayamıyorum 19.11.2013 de 189 cıktı kesede görünmemişti bthcg 21.11.2013 de bthcg 600 cıktı 28.11.2013 yani bugün ultrasonla keseyi gördük ama bebeği göremedik.Doktor bir hafta sonraya kontrole çağırdı bakalım inşallah bebeği görürüz. Sizin yorumlarınız nedir. Adet dönemine göre normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama durum böyle resmi ekliyorum yorumlarınız neler.. $fotoğraf.webp

Allah aşkına bana bilgi verirseniz benim balatayi siyirmadan. Gecen ay 17 sinde adetim basladi 20 sinde bitti almanyada oldugum icin klomen yok dr clomifen verdi 5 gün ictim oda bitti .3 gun öncede dr çatlama iğnesi yaptı buraya kadar hersey normal. Fakat dun tabiki aceleci heyecanlı pakize dayanamadim 4 tane test aldim eczaneden ilk test yaptığımda tek çizgi cikti cope attim sonra biseymi durttu nolduysa aldim geri çöpten anaa bi baktim ikinci çizgi silik.. catlatma iğnesi nden dolayi diye dusundum gercek degildir dedim ama sabah idari ile yeniden yaptigimda gene silik cikti testde ikinci cizgi bu neee ne bu yaaa yardim edin sinirden Ağlıyorum artik uyuz dr bana dediki yumurta liklarin son kurtajda zarar görmüş zor ama deneyelim dedi moralimi iyice bozdu ya nolur yardim edin simdi yoldayim eve gidince testin resimlerini yukluycem

Arkadaşlar ilk keseyi bugün gördük yalnız bebeği göremedik adet düzensizliğim olduğu için kaç haftalık hamileyim onuda hesaplayamıyorum 19.11.2013 de 189 cıktı kesede görünmemişti bthcg 21.11.2013 de bthcg 600 cıktı 28.11.2013 yani bugün ultrasonla keseyi gördük ama bebeği göremedik.Doktor bir hafta sonraya kontrole çağırdı bakalım inşallah bebeği görürüz. Sizin yorumlarınız nedir. Adet dönemine göre normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama durum böyle resmi ekliyorum yorumlarınız neler..Eki Görüntüle 876309

Ne kadar şanslisin allah tamamına erdirsin huzurla sağlıklı bir bebek büyütmek nasip eder insallah

Arkadaşlar uzun ve çok ama çok stresli bir beklemenin ardından bebeğimi gördüm bu süreçte neler yaşadım anlatamam. Çok şükür ALLAH'IN lütfettiği bebeğimi gördüm ve çok ama çok mutluyum.Duanıza muhtaç bu kardeşinizi duasız bırakmayın.ALLAH isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Arkadaşlar uzun ve çok ama çok stresli bir beklemenin ardından bebeğimi gördüm bu süreçte neler yaşadım anlatamam. Çok şükür ALLAH'IN lütfettiği bebeğimi gördüm ve çok ama çok mutluyum.Duanıza muhtaç bu kardeşinizi duasız bırakmayın.ALLAH isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Ah cnm nr buyuk mutluluktir o ufacik yarim cm lil.bebenin kalp atisini gormek rabbim tum.isteyemlere nasio etsin
Benim.yarim cmlik.pit pit im simdi 81 cm zaman hizla geciyor cnm
Rabbim kucagina almayida nasip etsin insala

Cok korkuyorum arkadaslar dusuk yaptim iki kez suan 7 yasinda oglum var aylardir deniyorum olmuyordu simdi test cizgisi baya belirgin inanip uzulmekten korkuyorum Allah herkese nasib etsin ama degisik guzel bi duygu cift cizgi :)
Kac bin kez test alip tek cizgi gorenlerdenim ...

Back
X