Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe olan diye biliyorum. Kaset denen o diye biliyorumAdetiniz gecikti mi bide normal kaset testin fotosunu atarmısınız?
En erken 21 günde. Bazen 24 bazen 26 günde oluyorum. En geç ise 32 günde olmuslugum var. Geçen ay 25 ağustosta adet oldum. Bu ay 29. gündeyim. Hâlâ olmadimBu resimdeki testlere göre ikinci çizgi var yani gebelik var görünüyor ama adetiniz geçmiş miydi?
Ozaman pozitif kan verirseniz net sonucu öğrenirsinizPembe olan diye biliyorum. Kaset denen o diye biliyorum
Yarın sabah kahvaltıya misafirim gelecek sabah kan vermeye gidememOzaman pozitif kan verirseniz net sonucu öğrenirsiniz![]()
Acilde yaptırabilirsiniz akşam yada hafta sonuYarın sabah kahvaltıya misafirim gelecek sabah kan vermeye gidememcumartesi pazar giriyor araya. Ayy bilemedim
Yarın akşam özele gidip yaptırayım. Hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah test yanıltmamıştırAcilde yaptırabilirsiniz akşam yada hafta sonu
En erken 21 günde. Bazen 24 bazen 26 günde oluyorum. En geç ise 32 günde olmuslugum var. Geçen ay 25 ağustosta adet oldum. Bu ay 29. gündeyim. Hâlâ olmadim
Bence hamilesiniz hem teste göre pozitif görünüyor hem de öyle hissettim :)
Sonuç ne oldu, kan testi yaptırdınız mıHayırlısı olsun inşallah. İlk bebişim olacak. Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin