Arkadaşlar testime bakarmisiniz rica etsem :(

Bademlikek

La ilahe illallah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
278
159
103
34
Merzifon
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda sıkıntılarından bahsetmiştim bu ay korunmasız bir şekilde ilerledik açıkcasi korkmuyorum rabbim nasip ederse önünde hiç bir şey duramaz bence test yaptım confort reglime 3 gün var çok silik bir çizgi belirdi sizce varmı birşeyler benmi yanlış goruyorum

Eklentiler

• IMG_20220517_121955.webp
    IMG_20220517_121955.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 89
Ben normalde hiç silik cizgi göremem ama seninkini gördüm . Kan vermelisin bence

Evet bugün kan testi verdim malesef 2.0 çıktı ama doktorum henüz adetimi geçmediği için 10 gün sonra adet oazsan testi tekrarlayalım dedi değerim yükselir mi sizce yada normalde dahami yüksek olması gerekiyordu

Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda sıkıntılarından bahsetmiştim bu ay korunmasız bir şekilde ilerledik açıkcasi korkmuyorum rabbim nasip ederse önünde hiç bir şey duramaz bence test yaptım confort reglime 3 gün var çok silik bir çizgi belirdi sizce varmı birşeyler benmi yanlış goruyorum
Bende aynı boyle öğrendim büyük ihtimal hamilesin canım

Esra belirtin var mi canim benim arkadaş da 2.0 la öğrendi sonra 50 oldu değeri
Valla kuzum belirti şöyle sol kasigimda sanki bı çekilme var ama bu yumurtlamadan beri var goguslerimde normal adet hasasiyeti var yani aman aman bı sızlama ağrı yok akıntı sıfır sanki yüzümde normalden daha sıcak gibi ateşimi olcemiyorum ateş olcerim bozulduğu için :kızgın: yaa canimcim ağzından bal damlıyor inşallah benim değerinde yükselir yaa

18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim benim testimde senin ki.gibi

Back
X