Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamadım gittim yaptırdımVar bence kan testi yaptırın kesin sonuç alırsınız
Hayırlı olsun, merhaba diyorAdetime 2 gün var daha
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahDayanamadım gittim yaptırdım
Evet sonucum pozitif çıktı canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerede nasip etsi çok ağlayarak bu sayfayı takip ettim ama umudum kalmadı dedim an rabbim mucizemi nasip ettiAyy varrrbizede dua edin lütfennn
![]()
Teşekkür ederimHaydi hayırlı olsun mis gibi bir bebek gördüm![]()
Maşallah subhanallah canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet sonucum pozitif çıktı canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerede nasip etsi çok ağlayarak bu sayfayı takip ettim ama umudum kalmadı dedim an rabbim mucizemi nasip etti
min inşallah inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinMaşallah subhanallah canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah![]()
Tebrikler hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kan testi ile teyit edinAdetime 2 gün var daha
Merhaba sonucum 180.04 çıktıSonucunuz kaç çıktı peki ?
Ettim teyit pozitifTebrikler hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kan testi ile teyit edin
Ne kadar sürede çıktı bu sonuç regli ne zamanMerhaba sonucum 180.04 çıktı
Gebesiniz. Kan testi verip doktora gidin muhakkak onlar daha iyi bilirler. Ama bu testte bariz belli gebelikAdetime 2 gün var daha