Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkArkadaşlar testlerime yorum yapabilir misiniz ? hasta olmama 4 gün var ?
Benim awox sizce var mı dün aşırı gölge gibiydi bugün daha net . Dün ben bile çıplak gözle efekt yaptığım zaman gözüküyordu bugün çok net gözüküyor . Şimdi buraya yükleyeceğim herhangi bir efekt yapmadım
Benim awox sizce var mı dün aşırı gölge gibiydi bugün daha net . Dün ben bile çıplak gözle efekt yaptığım zaman gözüküyordu bugün çok net gözüküyor . Şimdi buraya yükleyeceğim herhangi bir efekt yapmadım
Bence var betanız düşük olduğu için net çıkmıyor bence Hergün sabah tekrarlayın daha net bir pembe görürseniz kan verin. Çünkü silik çizgiler bazen yalancı olabiliyor ve kanda negatif çıkabiliyor. Daha net bir pembeyle sizde daha rahat olursunuz
Bence var betanız düşük olduğu için net çıkmıyor bence Hergün sabah tekrarlayın daha net bir pembe görürseniz kan verin. Çünkü silik çizgiler bazen yalancı olabiliyor ve kanda negatif çıkabiliyor. Daha net bir pembeyle sizde daha rahat olursunuz
Yani dün de yaptım aynı marka testi sabahleyin ama efekt ile ben bile zor gördüm ama bugün de sabah yaptım ve daha net bir çizgi gördüm ki Gözde çok net belli oluyor çünkü tekrardan eczaneden 4 tane tek fark ettim her gün takip edeceğim dediğin gibi koyulaşma olsa kan verim
Geçen Aydan beri testler bile bıktı benden ama ilk defa bu kadar köyü ve beli çizgi aldım bencede gebelik var . Ama 4 gün boyunca takip edeceğim her sabah aynı testi yapacağım koyulaşma olursa demek ki zaten gebeyim yok olmazsa başka bir şeyler çıkarsa yine bakacağım duruma göre teşekkür ederim dün de yapmıştım ama onda çok gölge gibi bir pisliği vardı ve yani etek yaptım Zor gözüküyordu
Canım Bir de şöyle hani çıplak kötü daha net belli oluyor zaten burayı yüklediğin zaman sen de biliyorsundur ki kalite düştüğü için hani daha da Bulanık gibi gözüküyor yani Ama hani çıplak gözle baktığın zaman net bir şekilde zaten çizgiyi görebiliyorum ama diyorum ki 4 gün takip edeyim her sabah gider testiyle ondan sonra kan vereyim