Arkadaşlar transfer sonrası tüpte kalan embriyonun 5.güne gitmemesi transfer yapılan embryonunda durumunu belirlermi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Yani 3.gün embriyosu tek transfer edildi bir tane daha vardı tüpte 5.güne gidememiş yanı o durum transfer edilen bendeki embryonunda gelişemeyeceği anlamına gelirmi biraz saçma oldu ama merak ettim arkadaşlar

Konu hakkında bilgisi olan var mı

cnm alakası yok. Şöyle düşün 2 embriyo transferi oluyor tek seferde ama bitanesi tutunuyor.

Mesela benim 2. Ve 3.denememde 2embriyo konuldu ikisindede gebelik oluştu. 2.denemem olanı kaybettim 3.denemem den bir oğlum oldu ozaman da kalan tek embriyo donduruldu, oğlum oldu diye buda tutacak diye kesin birșey yok Malesef. Bende 2 sene sonra kardeş embriyo transferi için adet olmayı. Bekliyorum.

Nasip kısmet çokta. Düşünme. Cnm

Canım doğru söylüyorsun iki embryo konuluncada ikisinden biri tutuyor biri tutmuyor bunu düşünmemişim . İki gün önce 3.gün transferi oldum tüpte iki tane varmış birini koydu doktor diğeri 5.güne giderse dondurcaz tekrar dedi.Bugün aradılar istediğimiz gibi gelişmedi dondurmadık dediler bende korktum acaba içimdeki demi 5.güne gidemez diye. Bu kafayla böyle düşündüm canım ya saçmaladım biraz 🙄 çok sağol yardımın için içim rahatladı 🙏

Canım doğru söylüyorsun iki embryo konuluncada ikisinden biri tutuyor biri tutmuyor bunu düşünmemişim . İki gün önce 3.gün transferi oldum tüpte iki tane varmış birini koydu doktor diğeri 5.güne giderse dondurcaz tekrar dedi.Bugün aradılar istediğimiz gibi gelişmedi dondurmadık dediler bende korktum acaba içimdeki demi 5.güne gidemez diye. Bu kafayla böyle düşündüm canım ya saçmaladım biraz 🙄 çok sağol yardımın için içim rahatladı 🙏
Hiç matematiği yok bu işin, içine girince anlıyor insan, benimkiler istenildiği gibi gelişim gösterdi ama 2’si de tutunamadı kimyasal oldu. O yüzden hiç olumsuz anlam yükleme, seninkiler tutunurlar inşallah

Hiç matematiği yok bu işin, içine girince anlıyor insan, benimkiler istenildiği gibi gelişim gösterdi ama 2’si de tutunamadı kimyasal oldu. O yüzden hiç olumsuz anlam yükleme, seninkiler tutunurlar inşallah

Canım benim çok sağol 🙏 gerçekten dediğin gibi ne olduğu olacağı belli olmuyor herkeste farklı oluyor insan da şaşırıyor inşAllah seninde birdahaki denemende olumlu olur dua edicem senin içinde 🤲🤲🤲

Canım benim çok sağol 🙏 gerçekten dediğin gibi ne olduğu olacağı belli olmuyor herkeste farklı oluyor insan da şaşırıyor inşAllah seninde birdahaki denemende olumlu olur dua edicem senin içinde 🤲🤲🤲
Ayyy çok teşekkür ederim, dualarımız iyi dileklerimiz karşılıklı..

😔😢 Bende hiç birşey hissetmiyorum. Jel yüzünden göğüs dolgunlugum var fazlaca o kadar. Moralim sıfır pazartesi ise gitmem gerekiyor bu moralle nasıl gideceğim bilmiyorum.
Kaçıncı günün bugün canım ?

Back
X