Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç matematiği yok bu işin, içine girince anlıyor insan, benimkiler istenildiği gibi gelişim gösterdi ama 2’si de tutunamadı kimyasal oldu. O yüzden hiç olumsuz anlam yükleme, seninkiler tutunurlar inşallahCanım doğru söylüyorsun iki embryo konuluncada ikisinden biri tutuyor biri tutmuyor bunu düşünmemişim . İki gün önce 3.gün transferi oldum tüpte iki tane varmış birini koydu doktor diğeri 5.güne giderse dondurcaz tekrar dedi.Bugün aradılar istediğimiz gibi gelişmedi dondurmadık dediler bende korktum acaba içimdeki demi 5.güne gidemez diye. Bu kafayla böyle düşündüm canım ya saçmaladım birazçok sağol yardımın için içim rahatladı
![]()
Hiç matematiği yok bu işin, içine girince anlıyor insan, benimkiler istenildiği gibi gelişim gösterdi ama 2’si de tutunamadı kimyasal oldu. O yüzden hiç olumsuz anlam yükleme, seninkiler tutunurlar inşallah
Ayyy çok teşekkür ederim, dualarımız iyi dileklerimiz karşılıklı..Canım benim çok sağolgerçekten dediğin gibi ne olduğu olacağı belli olmuyor herkeste farklı oluyor insan da şaşırıyor inşAllah seninde birdahaki denemende olumlu olur dua edicem senin içinde
![]()
Senin tutundu mu bebeğin? İnşallah seninledir
Malesef tutunmadı canım negatif olduSenin tutundu mu bebeğin? İnşallah seninledir![]()
Malesef tutunmadı canım negatif oldu![]()
Kaçıncı günün bugün canım ?Bende hiç birşey hissetmiyorum. Jel yüzünden göğüs dolgunlugum var fazlaca o kadar. Moralim sıfır pazartesi ise gitmem gerekiyor bu moralle nasıl gideceğim bilmiyorum.