canım ne güzel mucizeni kucağına almaya az kalmış rabbim bizede göstersin o günleri inşallah ben şimdiden nisan ayı nasıl gelir diye düşünmeye başladım bile zamn çabuk geçsede alsam bebişimi kucağıma diye çünkü onun kokusuna ona 5 senedir hasretim rabbim tüm isteyenlere nasip eğlesin inşallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:canım öncelikle hayırlı olsun..iyi düşün iyi şeyler olsunn..belirtiler diye bir şey yokk.. hepimizin yaşadıklarıilaçların etkisi ve yaşadığımız yumurta toplama oper.etkileriii..hani şöyle düşün sanki aylardır spor yapmazsın sonra bir yaparsın ve hamlarsınn.. işte bu belirtilerde bu hamlamanın etkisi.. geçincede bitiyorr..sonra bizde tutmadı diye telaşlanırız.oysa bebişlerimizi istemeden streese sokarızz..bende çok takılmıştım neden gögüslerimşişmedi neden kanama olmadıı... inna kafayı yemiştimm..bebeklerimi boşu boşuna strese sokmuşumm..bak şimdi doğumagün sayıyorumm.. ALLAHIM HERKESE BU GÜNLERİ NASİP ETSİNNNNNN
canım ne güzel mucizeni kucağına almaya az kalmış rabbim bizede göstersin o günleri inşallah ben şimdiden nisan ayı nasıl gelir diye düşünmeye başladım bile zamn çabuk geçsede alsam bebişimi kucağıma diye çünkü onun kokusuna ona 5 senedir hasretim rabbim tüm isteyenlere nasip eğlesin inşallahopuyorumnanaktan:
canım öncelikle hayırlı olsunn..zaman öyle geçiyorki anlamıyorsunn.. hele 20 hafta sonra başlayacalksın hazırlıklara nasıl geçtiğini bilmeyeceksinopuyorumnanaktan inan yeterki sen iyi all.. bak benim ikiz diye 14. haftadan beri yatıştayımm..bana zaman çabuk geçtiii..inşallah hepimişzde sağlıkla kucağımıza alırız..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?