Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Arkadaşlar tress saç kaynak yaptıran var mı?

Sata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
202
136
33
Arkadaşlar merhabalar. Çııtlarımı tress kaynak yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar fikirlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Sevgiler💝

Arkadaşlar merhabalar. Çııtlarımı tress kaynak yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar fikirlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Sevgiler💝

Kullanan arkadaşlarım oldu

artısı daha az boncuk olması ve bütün olması

eksisi çok dikkatli taramak gerek arkadaşım tressleri unutup tarağı saçına hart diye sokup taramaya kalkınca 2 boncuğun olduğu yerdeki saçları koparttı, tabii kabahat yöntemde değil arkadaşımda...

ben citcitlarimi afroamerikan bi bayana kafama ince bi örgü yapip (3 katli) ona diktirtmistim birazda tepeden istedim kat belli olmasin diye ciktigimda hawalarda ucuyodum acayip guzel durmustu ve cok ucuzdu

inan erkek arkadasimla kac kere kavga ettik aralardan gözükmesini geciyorum kadin cogu parcayi ust uste diktiginden yoluk dügüm olmustu

at kuyrugu bile ypamiyodum her yerden gözüküyodu denildigi gibi taradikca dikisleri sökülüp sana dogru geliodu en sonunda soktum hepsini

sacin kivrimlarini ucuslarini kamuflajlarini iyi bilen biri cok guzel ypar bnce cokta uygun

Paylaşımın için çok teşekkürederim. Üç hafta önce yaptırdım ve çok memnunum. Boncuklar görünmüyor kesinlikle ve çok kullanışlı. Hiç baş ağrıtmıyor, kendi saçlarım gibi.

bana biraz bilgi verirmisin bu sanirim benimkinden farkli bi sistem boncuklu kaynak ta deil dediniz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…