herkese hayırlı tedaviler, biz şuan umutta tedavi görüyoruz.. genetik bir sorundan ötürü sağlıklı bebek şansımız %15 olduğundan şansı artırmak için bol bol yumurta toplanması lazım... haftaya yumurtalarım toplanacak ancak ben de bugünkü kontrolde sağda ve solda toplamda büyüklükleri 18 mm ve altı olan 9 yumurta olduğunu gördük... bu sayı bizim için çok az... bir de döllenme ve daha sonrasında azalacağı ve elimizde sağlıklı embriyo bile bulunmayacağı böylece transferin olmayabileceği düşünülecek olursa sayı yetmiyor...
ilk görüşmede de geçen kontrolde de doktor iki periyot yaparız, bunları toplar dondururuz, bir periyot daha ilaç kullanır ve yine yumurta toplarız, sonra döllenmeye ve transfere geçeriz dedi...
hiç başına böyle bir şey gelen var mı? bu benim şansımı azaltır mı artırır mı? zira dondurulmuş embriyoda bildiğiniz gibi şans azalıyor.. ee şimdi dondurulmuş yumurta da ya çözülünce canlılığını ve döllenme kabiliyetini yitirirse...
kafam çok karışık... zaten iğneler insanı mahvediyor, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?
ilk görüşmede de geçen kontrolde de doktor iki periyot yaparız, bunları toplar dondururuz, bir periyot daha ilaç kullanır ve yine yumurta toplarız, sonra döllenmeye ve transfere geçeriz dedi...
hiç başına böyle bir şey gelen var mı? bu benim şansımı azaltır mı artırır mı? zira dondurulmuş embriyoda bildiğiniz gibi şans azalıyor.. ee şimdi dondurulmuş yumurta da ya çözülünce canlılığını ve döllenme kabiliyetini yitirirse...
kafam çok karışık... zaten iğneler insanı mahvediyor, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?