Geç döllenme olabilir bu haftalarda biraz geriden gelebilir kalp atışını 10 haftaya kadar duyanlar var haftaya tekrar gidin devlet hastanesi miydi ben 6+1 de özele gittim bebeği gördük kalbini dinledik 6+2 de devlete gitmiştim bebeğide kalp sesinide duymuyorum dedi daha çok küçük dedi cihazdan da fark edebilir stres yapmayinyokmu bilen arkadaşlar
Evet devlet hastanesi. Doktorum kan tahlili isteyip 10 gün sonra gitmemi istedi. Ve bana da daha çok küçük dedi kalp seside oluşmamış dedi bir an endişelendim bendeGeç döllenme olabilir bu haftalarda biraz geriden gelebilir kalp atışını 10 haftaya kadar duyanlar var haftaya tekrar gidin devlet hastanesi miydi ben 6+1 de özele gittim bebeği gördük kalbini dinledik 6+2 de devlete gitmiştim bebeğide kalp sesinide duymuyorum dedi daha çok küçük dedi cihazdan da fark edebilir stres yapmayin
Beta HCG kaç çıktı yaptırdınız mıEvet devlet hastanesi. Doktorum kan tahlili isteyip 10 gün sonra gitmemi istedi. Ve bana da daha çok küçük dedi kalp seside oluşmamış dedi bir an endişelendim bende
4+4 de tahlil yapmıştım 547 çıkmıştı. Bugün yaptırdığımın sonuçlarını henüz bilmiyorumBeta HCG kaç çıktı yaptırdınız mı
şimdi e nabızdan baktım sonuçlarım çıkmış fakat hcg değerini göremedim yazmıyoriki gün sonra tekrar vermeniz gerekiyordu geç kalmışıniz biraz sonucu çıkınca tekrar yazın bakalım devlet hastanesi cihazlari eski olduğu için olabilir imkanınız varsa üç gün e özele de gidebilirsiniz yada hftaya tekrar devlete
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinşimdi e nabızdan baktım sonuçlarım çıkmış fakat hcg değerini göremedim yazmıyor
amin inşaAllah sağolunHayırlısı olsun inşallah sağlıkla
Daha 6+0 mış zaten yolk sacı oluşmuş bebeği de göreceksiniz İnşAllah biraz zaman gerek büyümesi için.bir iki hafta sonra görürsünüz bebeği de kalp atışınıda. Bence haftasına göre normal bu durumEvet devlet hastanesi. Doktorum kan tahlili isteyip 10 gün sonra gitmemi istedi. Ve bana da daha çok küçük dedi kalp seside oluşmamış dedi bir an endişelendim bende
yorumunuz içimi rahatlattı inşaAllah inşaAllahDaha 6+0 mış zaten yolk sacı oluşmuş bebeği de göreceksiniz İnşAllah biraz zaman gerek büyümesi için.bir iki hafta sonra görürsünüz bebeği de kalp atışınıda. Bence haftasına göre normal bu durum
fetal pol yok ne demek peki bilginiz var mıDaha 6+0 mış zaten yolk sacı oluşmuş bebeği de göreceksiniz İnşAllah biraz zaman gerek büyümesi için.bir iki hafta sonra görürsünüz bebeği de kalp atışınıda. Bence haftasına göre normal bu durum
Bebeğin kese içinde oluşmaya başladığı yer sanırımfetal pol yok ne demek peki bilginiz var mı
ben biraz araştırdım ama sizinde bilginiz varsa öğrenmek isterim
şuan için normal bu durum değil miBebeğin kese içinde oluşmaya başladığı yer sanırım
Bence normal canım önce yolk sacı oluşur sonra bebek oluşur. Bunun içinde zaman lazımşuan için normal bu durum değil mi
Çok teşekkür ederim inşaAllahBence normal canım önce yolk sacı oluşur sonra bebek oluşur. Bunun içinde zaman lazım10 gün sonra doktora gittiğinde göreceksin bebeğini İnşAllah
Çok saolun içim rahatladıIntauterin demek rahim içinde demek. Intrauterin gelişme geriliği demek uterus içindeki yapının gelişme geriliği demek olur ki bu tanıyı koymak için daha çok erken. Doktorunuz da böyle bir tanı koymamış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?