Arkadaşlar vajinam kokuyor ne yapabilirim?

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
250
-40
11
29
Akıntı var ama böyle beyaz gibi sarı gibi dr normal dedi kis vs de yok dedi vajinal kuruluk var dedi ağızdan hap ve genitalden fitil verdi amma velakin benim durumum daha farklı vajinam kokuyor hergun mutlaka iç çamaşırı değiştiririm tuvalette yıkar sonra peçeteyle kurularım 2 günde 1 kez mutlaka banyo yaparım çok ağır bir koku yok ama hafif bir kötü kökü var nedendir ve ne yaapbilirim ne önerirsiniz?

Enfeksiyon Mantar olabilir ya da yapısı öyle olabilir belki de takıntı yapmış olabilirsiniz. Ancak şöyle ki ph dengesi için çok sık yikamamak lazım bunu da unutmayın sık sık çamaşırınizi değiştirip pamuklu ve beyaz kullanın

Eşim rahatsız edecek boyutta değil ama koku var dedi utanıyorum. Koku olmasın istiyorum intimwash papatya kokulu yıkama jeli varmış onu öneriyorlar ne düşünüyorsunuz

Eşim rahatsız edecek boyutta değil ama koku var dedi utanıyorum. Koku olmasın istiyorum intimwash papatya kokulu yıkama jeli varmış onu öneriyorlar ne düşünüyorsunuz
Ben jelleri önermem vajina cok farklı bir organ kendi kendini temizliyor sabun bile degdirmeyin diyorlar ama siz bilirsiniz

Bu eslerde masallah herseye takık. Organinizin hijyen durumunu esiniz daha iyi biliyor sanirim. Size gore anormal bir durum yoksa takmamalisiniz.

yıkama jeli kullanmayın ph dengesini bozuyor dr gidin size en uygun ilacı verecektir yada sirkeli su ile yıkayın eczane den fitil alabilirsiniz usuttugunuz zamanda enfeksiyon varsa da koku yapa bilir

Esinizin ki gülçiçek mi kokuyormuş?
Ne demek kokuyor?
Mikrobik bir durum hastalık yoksa kendine ozgu kokusudur o siz takinti yapmissinizdir.
Pamuklu ic camasiri giyin.
Jelle falan da yikamayın şunun içini lutfen ph dengesini mahvedersiniz.
Doktorum bana sadece dis yuzeyini bebek sampuani ile yikayabilirsin demisti.
Icine asla sampuan jel vs surme o kendini temizler.

Bendede var aynısı daha doktora gidecekdim bende yıllardır öylr hep günlük pet kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…