Erkek İnfertilitesi Arkadaslar varikosel çıktı esimde:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mutluyuzbiz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
1.208
608
53
Durum sizce cokmu vahim bu şekilde de olur cocugunuz dedi doktor ama 7 aydır olmadı bu durumda olan yada true yorum yapabilecek arkadaslara sesleniyorum

Eklentiler

• 15-12-14-16-55-08-396_deco.webp
    15-12-14-16-55-08-396_deco.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 350
Öncelikle geçmiş olsun, varikosel erkeklerde oldukça sık görülüyor, ameliyatı çok basit sonrasında verdiği vitaminlerle tedavi tamamlanıyor. O kadar çok duydum ki bu ara varikosel ameliyatı olanları hepsininde şuan çocuğu var, hemen telaş yapmayın. Burda açılan konulara bakıp daha net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Son düzenleme:
foto olduğunu görünce başka bişey sandım bi an:KK53:

geçmiş olsun..bi bilgim yok inşallah hayırlısıyla bi bebeğiniz olur..

benişm eski sözlümde de vardı ameliyat oldu şimdi iyi herhalde bilemiyom ama korkulacak bişey değil demişti doktor ama ileri boyutlarda kısırlığa kadar gidiyormuş

Ee 7 ay da olmadı diye hiç olmayacağı anlamına gelmez ki. Hano o tahlil sonucundan anlamam ams. İş arkadaşımın da eşinde vardı bu sorun hatta çocuğunuz olmaz demiş ilk gittikleri doktor ama oldu. O kadat umutsuzdu ki. Doktor öyle demişse olur elbet. Pozitif ol her zaman.

Ee 7 ay da olmadı diye hiç olmayacağı anlamına gelmez ki. Hano o tahlil sonucundan anlamam ams. İş arkadaşımın da eşinde vardı bu sorun hatta çocuğunuz olmaz demiş ilk gittikleri doktor ama oldu. O kadat umutsuzdu ki. Doktor öyle demişse olur elbet. Pozitif ol her zaman.
İnşallah canim asilama deneyeceğiz bu ay belki bu şekilde olur

Benimd esimd varikosel cikti bu hafta sayi toplam 24 milyon mlde 6 milyon hareketlerimiz iyi morfolojmz 2 doktor zor olur dedi ama amelyt icinde 1 2 yıl bekle dedi biz beklemicez yazin olcaz. Ama once asilama denicez bi kac ay icinde

Durum sizce cokmu vahim bu şekilde de olur cocugunuz dedi doktor ama 7 aydır olmadı bu durumda olan yada true yorum yapabilecek arkadaslara sesleniyorum

Canım kaçıncı derecede çıktı varikosel eğer 2 ve 3 dereceyse ameliyat olması gerekiyor..Doktorun ne diyorsa onu uygula ve güvendiğin bir doktor olsun mutlaka.. eşine bitkisel kürler uygula faydasını göreceksiniz.Olur bebeğiniz olmaz değil ama biraz zamana ihtiyacınız var canım..

Canım kaçıncı derecede çıktı varikosel eğer 2 ve 3 dereceyse ameliyat olması gerekiyor..Doktorun ne diyorsa onu uygula ve güvendiğin bir doktor olsun mutlaka.. eşine bitkisel kürler uygula faydasını göreceksiniz.Olur bebeğiniz olmaz değil ama biraz zamana ihtiyacınız var canım..
kacıncı derece oldugunu bılmıyorum raporda yazılanlar ıdal yuzde 40 bızım yuzde 28 ama doktor ıla amelıyat ol dıye baskı yapmadı bu sekıldede olur demıs ama bız asılama yaptırıcaz sanırım keske boyle olmasa :/hayırlısı olsun bıseyı cok ıstersen olmuyor ıste

kacıncı derece oldugunu bılmıyorum raporda yazılanlar ıdal yuzde 40 bızım yuzde 28 ama doktor ıla amelıyat ol dıye baskı yapmadı bu sekıldede olur demıs ama bız asılama yaptırıcaz sanırım keske boyle olmasa :/hayırlısı olsun bıseyı cok ıstersen olmuyor ıste

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Merhabalar kizlar. Benim esimde de 2. Derece varikosel var. 6 aydir deniyoruz olmuyor. Semen analiz sonuclarimz soyle total spem sayisi. 43.6 milyon
Ml sperm sayisi 24 milyon
Progressif Ileri hareket%15
Nonprogressif ileri hareket %15
Hareketsiz %70
Morfoloji %4
Iki doktora gosterdik sonuclari biri ameliyat dusunulebilir dedi digeri 1 yil deneyin olur dedi bilemiyorum napmaliyiz. Esime xy kapsul yazdilar sadece. Kullanan veya ameliyat olmadan hamile kalan var mi acaba degerlerimiz nasil sizce :KK17:

Back
X