- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spermiyogram testi sonucunda mı ortaya çıktıDurum sizce cokmu vahim bu şekilde de olur cocugunuz dedi doktor ama 7 aydır olmadı bu durumda olan yada true yorum yapabilecek arkadaslara sesleniyorum
Evet canım yüzde 28 hareketli sayılar düşük moralim bozuk nasıl olcak böyle bilmiyorumspermiyogram testi sonucunda mı ortaya çıktı
%12 ileri hız hareket. .
5yıldır bekliyoruz . .
Varikosel ameliyatı oldu ama ..
İnşallah canim asilama deneyeceğiz bu ay belki bu şekilde olurEe 7 ay da olmadı diye hiç olmayacağı anlamına gelmez ki. Hano o tahlil sonucundan anlamam ams. İş arkadaşımın da eşinde vardı bu sorun hatta çocuğunuz olmaz demiş ilk gittikleri doktor ama oldu. O kadat umutsuzdu ki. Doktor öyle demişse olur elbet. Pozitif ol her zaman.
Asilama falan denedinizmi acaba sonuçta hareket li sperm sayısı var sizinde%12 ileri hız hareket. .
5yıldır bekliyoruz . .
Varikosel ameliyatı oldu ama ..
İnşallah kuzum Sağol :)Canim inşallah olur benim arkadaşım 8 yıl bekledi. Hatta olmaz bile dedi iki üç doktor ama oldu sonunda. Ye ye doyamıyoruz :)
A
Asilama falan denedinizmi acaba sonuçta hareket li sperm sayısı var sizinde
Durum sizce cokmu vahim bu şekilde de olur cocugunuz dedi doktor ama 7 aydır olmadı bu durumda olan yada true yorum yapabilecek arkadaslara sesleniyorum
kacıncı derece oldugunu bılmıyorum raporda yazılanlar ıdal yuzde 40 bızım yuzde 28 ama doktor ıla amelıyat ol dıye baskı yapmadı bu sekıldede olur demıs ama bız asılama yaptırıcaz sanırım keske boyle olmasa :/hayırlısı olsun bıseyı cok ıstersen olmuyor ısteCanım kaçıncı derecede çıktı varikosel eğer 2 ve 3 dereceyse ameliyat olması gerekiyor..Doktorun ne diyorsa onu uygula ve güvendiğin bir doktor olsun mutlaka.. eşine bitkisel kürler uygula faydasını göreceksiniz.Olur bebeğiniz olmaz değil ama biraz zamana ihtiyacınız var canım..
kacıncı derece oldugunu bılmıyorum raporda yazılanlar ıdal yuzde 40 bızım yuzde 28 ama doktor ıla amelıyat ol dıye baskı yapmadı bu sekıldede olur demıs ama bız asılama yaptırıcaz sanırım keske boyle olmasa :/hayırlısı olsun bıseyı cok ıstersen olmuyor ıste