Bebek Beslenmesi arkadaşlar yabancı bakıcılara dikkat edin !!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavilikte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
78
3
98
İstanbul
arkadasşlar üç farklı kişiden yabancı bakıcıların bebeklerı cakmak gazıyla uyuttugunu duymustum
ama ıhtımal vermemıstım ...bende yabancı bakıcı almıstım ama bahcede cocugumun oyuncagının yanında cakmak bulunca hemen ısten cıkardım
sonra dusununce aslında ıhtımal kuvvetlenıyor mesela annesı olarak benım 15 dk zor uyuttugum bebegı 5 dk uyutuyordu
odasının penceresı hep açıktı
cakmagı buldugumuz gun bebegı uyutamadı
cocouk yürürken bısey yokken dusuyordu
allah bu para ıcın herseyı yapan ınsanların musatehakını versın sızde aman dıkkatlı olun :(((

yabancı türk fark etmez inşallah vicdanlı bir bakıcı bulursun etrafında komşuların komşu teyzelerin yok mu onlar baksa keşke

yabancı diyince aklıma geldi. hocamın çocuklarının bakıcı da türkmenistanlıydı. hocamın eve geliş saati belli derlserinden dolayı. bir gün erken gitmiş ve bakıcı kadın çamaşır makinesini boş çalıştırıyormuş içinde tek parça kıyafet olmadan ve içine de o kadar deterjan koymuşki köpükler atıyodu demişti hocam. tabi o gün postalamışlar bakıcıyı kimbilir daha neler yaptı

Ben olsam bir guzel doverdim..sadece yabancya degil kimseye guven yok..Allah kalplerine merhamet versin.acimayacaksin boyle insanlara.

Back
X