arkadaşlar,yakup avşar'a revizyon olan varmı?

merhaba.revizyon için doktor arıyorum.aranızda yakup avşara veya erol kışlaoğluna revizyon olan varmı.

ben de revziyon olcam. Onur erolla görüştüm kesinlikle kötü. çünkü orda bekleyen ona ameliyat olmuş ve memnun olmayan bi sürü kişi vardı. Ama yakup avşarla görüşemedim. o nasıl blimoyurm...

mrb arkadaşlar,3sene once yakup avşara burun amelıyatı oldum fakat fazla kalkık ve kucuk oldu hatta burnumun üstünde şişlikler ındkce kemer gıbı bısey cıktı, o esnada hamıle kaldım dogum emzırme derken 28nısana revızyon tarıhı verdı,daha dogal ucu daha assada bı burun yapıcam hıc korkma dıo ama ılkınde sorun yasadıgım ıcın korkuyorum ya daha kotu olursa ,yakup beye revızyon olan arkadaslar varsa yazarsa cok sevınrm...

mrb arkadaşlar,3sene once yakup avşara burun amelıyatı oldum fakat fazla kalkık ve kucuk oldu hatta burnumun üstünde şişlikler ındkce kemer gıbı bısey cıktı, o esnada hamıle kaldım dogum emzırme derken 28nısana revızyon tarıhı verdı,daha dogal ucu daha assada bı burun yapıcam hıc korkma dıo ama ılkınde sorun yasadıgım ıcın korkuyorum ya daha kotu olursa ,yakup beye revızyon olan arkadaslar varsa yazarsa cok sevınrm...

Aynen canım. Aynı durum bende de var. Yüzün görünümüne bakmadan minik kalkık bir burun yapıyor. Suratımda acayip sırıttı. Ben de muayeneye gittiğim zaman şikayetimi dile getiricem. revizyon için de para diye tutturmaz umarım. Çünkü kendi hatası. Burun düzgün fakat minicik ve kalkık. Dudağımla burun arasındaki kısım acayip tuhaf görünüyor. Milletin tuhaf bakışlarından çok sıkıldım. Çok mutsuzum:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen canım. Aynı durum bende de var. Yüzün görünümüne bakmadan minik kalkık bir burun yapıyor. Suratımda acayip sırıttı. Ben de muayeneye gittiğim zaman şikayetimi dile getiricem. revizyon için de para diye tutturmaz umarım. Çünkü kendi hatası. Burun düzgün fakat minicik ve kalkık. Dudağımla burun arasındaki kısım acayip tuhaf görünüyor. Milletin tuhaf bakışlarından çok sıkıldım. Çok mutsuzum:(

slm canım merak ettim seninkini de yakup bey mi yaptı?hatasız ameliyat yapar diyolar ama anlamadım şimdi ben

slm canım merak ettim seninkini de yakup bey mi yaptı?hatasız ameliyat yapar diyolar ama anlamadım şimdi ben

Evet canım Yakup Bey yaptı. Burun güzel fakat yüzle hiçbir uyumu yok. Fazla kalkık. Zamanla geçer mi bilemiyorum. 2 ay beklememi tavsiye etti. Burun ucu düşmezse ilgileneceğini söyledi. İlgili ve başarılı bir doktor. Burun güzel oldu. Burun ucunu da düşürdüğümüz zaman dünyanın en mutlu insanı olucam :)))

mrb arkadaslar revizyon olalı 2hafta oldu şimdilik gayet iti hafif bi şişlik var ama o inince daha guzel olcak sanrım..şimdiden bile estetik oldugunu anlamıyolar en cokta buna sevınıyorum...burnumun ucunu indirdi ve kulaktan aldıgı kıkırdakları ekledi.....insallah ilerde bi problem olmaz şimdilik iyi gibi.....

bu arada benim 3sene içinde ucu hiç inmedi hep iner diye bekledim ama olmadı...ve bide revizyonda yakup bey para almıyor sayet kendı yaptıysa ama sadece hastane parası anestezist parası alıyo..

bu arada benim 3sene içinde ucu hiç inmedi hep iner diye bekledim ama olmadı...ve bide revizyonda yakup bey para almıyor sayet kendı yaptıysa ama sadece hastane parası anestezist parası alıyo..

canım geçmiş olsun ben de karar aşamsındayım barış beye randevu aldım ama içim bi yandan yakup diyo senin ameliyat sürecini anlatır mımsın? nasıl bir teknikle yaptı kıkırdakları küçültüp mü yerleştirdi? yanlara mı üstüne mi koydu? insanlar direk anladı mı ikinci ameliyatı olduğnu? dışardan belli mi kıkırdak eklendiği? morluklar şişlikler çok mu oldu? kusura bakma çok soru sordum ama gerçekten çok stresliiym ve yardımına ihtiyacım var teşekkürler. bi de özleden msj atcam

yok cnm estafrllah ne demek sor tabi.ne denli stresli bi surec oldgnu yasayan bilir,o yuzden cok ıyı anlıyorum...bu arada ben özelden yazamıyorum o yzden burdan anlatayım...kıkırdakları kıyma gıbı yapıp enjekte etmiş,daha puruzsuz olması ıcınde kıkırdagın üstüne karnımdan yağ alıp enjekte etmiş.hıc agrı sızı morluk şişlik olmadı,gayet rahat gectı acıkcası...2hafta olmasına ragmen amelıyat olalı,estetık oldugunu suan kımse anlamıyo dogal burun sanıolar en cokta ona sevınıyorm.cunku digerinde 'aa nerde yaptırdın burnunu' dıoyorladı cok sınrm bozuluyodu,bakalım şimdilik iyi gibi ilerde bi sorun cıkmazsa tabi gerci yakup bey bu kdr stres yapmana gerek yok bu bızım ııcın en kolay işlermlerden dedi ama ilkinde sorun cıktıgı için endişelendim tabi....darısı herkesın basına...sorunuz olursa baska seve seve yanıtlarım....

yok cnm estafrllah ne demek sor tabi.ne denli stresli bi surec oldgnu yasayan bilir,o yuzden cok ıyı anlıyorum...bu arada ben özelden yazamıyorum o yzden burdan anlatayım...kıkırdakları kıyma gıbı yapıp enjekte etmiş,daha puruzsuz olması ıcınde kıkırdagın üstüne karnımdan yağ alıp enjekte etmiş.hıc agrı sızı morluk şişlik olmadı,gayet rahat gectı acıkcası...2hafta olmasına ragmen amelıyat olalı,estetık oldugunu suan kımse anlamıyo dogal burun sanıolar en cokta ona sevınıyorm.cunku digerinde 'aa nerde yaptırdın burnunu' dıoyorladı cok sınrm bozuluyodu,bakalım şimdilik iyi gibi ilerde bi sorun cıkmazsa tabi gerci yakup bey bu kdr stres yapmana gerek yok bu bızım ııcın en kolay işlermlerden dedi ama ilkinde sorun cıktıgı için endişelendim tabi....darısı herkesın basına...sorunuz olursa baska seve seve yanıtlarım....

Canım merhaba. İlk ameliyatını da aynı dr mu gerçekleştirdi? Sorun sadece burun ucunun kalkık olması mıydı? benim burnumun ucu da kalkık oldu. İner diye bekliyorum ama ya inmezse :18: Albümün var mı? Ben kendi resimlerimi bir albüme koydum. Albümüme bakabilirsen ve bir yorumda bulunursan çok memnun olurum. Meraktan ölücem. Bu arada geçmiş olsun. Az buz bir şey değil yaşadıklarımız. Burnunun şimdiki halinden memnun kalmana çok sevindim :34:

hmm anladım sanırım barış çakırla tekniği aynı. kıkırdakları kıyma gibi yapıp enjekte etmek. Yalnız barış bey karından yağ alma olayını yapmıyo bak onu bilmimyodum. Bana nazım çerkeş kaburgayı sercez üstüne zar sercez demişti bence bu yöntem daha iyi gibi ya. Peki yakup bey zamanla bu kıkırdaklarda erime olur mu? dedi ne dedi? Sinirlerim bozuluyo foruma takıldıkça çok üzülüyorum bir sürü insanın kıkırdakları erimiş, kaymış ve 3.cüyü olmaya başlamışlar bu nasıl bir zorluktur anlamadım gitit ya..

canım bi sorum daha var sadece kemere mi ekledi yanlara da ekledi mi? benim yanlara da ekliycem dedi de.

evet o ufak kemeer gıbı şeyı torpuleyıp ustune ekledi...uzerinede yag enjekte etti yagğın bi kısmı erir ama kıkırdakta bısey olmaz dedi ,kayma meseleside kıkırdağı direk kıymadan koyanlarda oluyomuş...bakalım insşallh bi skntı olmaz,burdaki yazıları okuyunca benımde ıcım daralıyo cok,sımdılık ıyı ama ilerde ne olcak acaba dıorum.....bu arada benim burnmun ucu hem cok kalktıktı hemde zamanla ödemler inince burnun ust kısmını cok ınceltıgıni ve mınık kemer gıbı bısey cktıgını farkettm......bu arada yakup bey kulagımdan cok minik bi kesiyle kıkırdak aldı .eger daha fazlası gerekseymıs kaburgadanda alınabılırmıs,1cm bıle degıl kesik....

Canım merhaba. İlk ameliyatını da aynı dr mu gerçekleştirdi? Sorun sadece burun ucunun kalkık olması mıydı? benim burnumun ucu da kalkık oldu. İner diye bekliyorum ama ya inmezse :18: Albümün var mı? Ben kendi resimlerimi bir albüme koydum. Albümüme bakabilirsen ve bir yorumda bulunursan çok memnun olurum. Meraktan ölücem. Bu arada geçmiş olsun. Az buz bir şey değil yaşadıklarımız. Burnunun şimdiki halinden memnun kalmana çok sevindim :34:

evt ilk amelıyatda yakup bey yaptı ama sanırım yakp beyle iletişim sorunu yasadık..yoksa cok gzel brnlar yapıyo ama piyango bana vurdu ve revizyon gerekti...benimde burnumun ucu cok kalktıktı iner dedi ama ama hc inmedi,burnumuun delikleri gornuyodu ....bide zamanlar ufak kemer gbi bisey cktı...ikinci ameliyatta onu torpuledi kıkırdak ekledi üzerinede daha pürüzsüz olması ıcın karnımdan yağ alıp enjekte etti,şimdilik guzel gibi bakalım zamanla değişmezse şayet.....

bu arada arkadaslar sitede yeni oldugum için albumleri goremıyorum ozel msj da yazamıyorum...xxxxxmail adresim eklerseniz msnden eski halimi yeni halımı vs gosterbilirim....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada arkadaslar sitede yeni oldugum için albumleri goremıyorum ozel msj da yazamıyorum...xxxxxmail adresim eklerseniz msnden eski halimi yeni halımı vs gosterbilirim....

25 tane cevap yazman gerekiyor albüm hazırlaman için ve albümlere bakabilmen için. Burda sık sık deneyimlerini bizlerle paylaşabilirsin :)) Ben de daha yeni albüm oluşturabildim. Burnumun önceki halini ve sonraki halini koydum. Resimlerime özellikle senin bakmanı çok istiyorum. Belki de burun şekillerimiz aynıdır. 5.haftam oldu. Burun niye kalkık yapılır hiç anlayabilmiş değilim. Yandan güzel görünüyor olabilir ama önden çok garip bir görüntü oluyor.

Back
X