Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.revizyon için doktor arıyorum.aranızda yakup avşara veya erol kışlaoğluna revizyon olan varmı.
mrb arkadaşlar,3sene once yakup avşara burun amelıyatı oldum fakat fazla kalkık ve kucuk oldu hatta burnumun üstünde şişlikler ındkce kemer gıbı bısey cıktı, o esnada hamıle kaldım dogum emzırme derken 28nısana revızyon tarıhı verdı,daha dogal ucu daha assada bı burun yapıcam hıc korkma dıo ama ılkınde sorun yasadıgım ıcın korkuyorum ya daha kotu olursa ,yakup beye revızyon olan arkadaslar varsa yazarsa cok sevınrm...
Aynen canım. Aynı durum bende de var. Yüzün görünümüne bakmadan minik kalkık bir burun yapıyor. Suratımda acayip sırıttı. Ben de muayeneye gittiğim zaman şikayetimi dile getiricem. revizyon için de para diye tutturmaz umarım. Çünkü kendi hatası. Burun düzgün fakat minicik ve kalkık. Dudağımla burun arasındaki kısım acayip tuhaf görünüyor. Milletin tuhaf bakışlarından çok sıkıldım. Çok mutsuzum![]()
slm canım merak ettim seninkini de yakup bey mi yaptı?hatasız ameliyat yapar diyolar ama anlamadım şimdi ben
bu arada benim 3sene içinde ucu hiç inmedi hep iner diye bekledim ama olmadı...ve bide revizyonda yakup bey para almıyor sayet kendı yaptıysa ama sadece hastane parası anestezist parası alıyo..
yok cnm estafrllah ne demek sor tabi.ne denli stresli bi surec oldgnu yasayan bilir,o yuzden cok ıyı anlıyorum...bu arada ben özelden yazamıyorum o yzden burdan anlatayım...kıkırdakları kıyma gıbı yapıp enjekte etmiş,daha puruzsuz olması ıcınde kıkırdagın üstüne karnımdan yağ alıp enjekte etmiş.hıc agrı sızı morluk şişlik olmadı,gayet rahat gectı acıkcası...2hafta olmasına ragmen amelıyat olalı,estetık oldugunu suan kımse anlamıyo dogal burun sanıolar en cokta ona sevınıyorm.cunku digerinde 'aa nerde yaptırdın burnunu' dıoyorladı cok sınrm bozuluyodu,bakalım şimdilik iyi gibi ilerde bi sorun cıkmazsa tabi gerci yakup bey bu kdr stres yapmana gerek yok bu bızım ııcın en kolay işlermlerden dedi ama ilkinde sorun cıktıgı için endişelendim tabi....darısı herkesın basına...sorunuz olursa baska seve seve yanıtlarım....
yok cnm estafrllah ne demek sor tabi.ne denli stresli bi surec oldgnu yasayan bilir,o yuzden cok ıyı anlıyorum...bu arada ben özelden yazamıyorum o yzden burdan anlatayım...kıkırdakları kıyma gıbı yapıp enjekte etmiş,daha puruzsuz olması ıcınde kıkırdagın üstüne karnımdan yağ alıp enjekte etmiş.hıc agrı sızı morluk şişlik olmadı,gayet rahat gectı acıkcası...2hafta olmasına ragmen amelıyat olalı,estetık oldugunu suan kımse anlamıyo dogal burun sanıolar en cokta ona sevınıyorm.cunku digerinde 'aa nerde yaptırdın burnunu' dıoyorladı cok sınrm bozuluyodu,bakalım şimdilik iyi gibi ilerde bi sorun cıkmazsa tabi gerci yakup bey bu kdr stres yapmana gerek yok bu bızım ııcın en kolay işlermlerden dedi ama ilkinde sorun cıktıgı için endişelendim tabi....darısı herkesın basına...sorunuz olursa baska seve seve yanıtlarım....
Canım merhaba. İlk ameliyatını da aynı dr mu gerçekleştirdi? Sorun sadece burun ucunun kalkık olması mıydı? benim burnumun ucu da kalkık oldu. İner diye bekliyorum ama ya inmezse :18: Albümün var mı? Ben kendi resimlerimi bir albüme koydum. Albümüme bakabilirsen ve bir yorumda bulunursan çok memnun olurum. Meraktan ölücem. Bu arada geçmiş olsun. Az buz bir şey değil yaşadıklarımız. Burnunun şimdiki halinden memnun kalmana çok sevindim![]()
bu arada arkadaslar sitede yeni oldugum için albumleri goremıyorum ozel msj da yazamıyorum...xxxxxmail adresim eklerseniz msnden eski halimi yeni halımı vs gosterbilirim....