Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yanaklarda ki şişlikler ne kadar sürede iniyor ?
ben kalın derili burun yapısına sahibim ve cildim inanılmaz yağlıdır.
8.günüm sağ göz kapağımda eyeliner tarzı bir morluk kaldı sol göz kapağımda çok az morluk kaldı. sarılıklar çok çok azaldı birkaç güne tamamıyla geçer.ama yanaklarım çenem şiş geliyor bana 1-2 haftaya tamemen düzelir yüzüm diye düşünüyorum.
Müdahele yapılan yerdeki ödem tabii ki geç iner. Dokularla oynanıyor. Bizim bahsettiğimiz burun ameliyatı sonrası yanak ve çenedeki ödem. Oynanan dokunun etrafındaki bölge. 2 haftada sokağa rahatça çıkabilecek kadar iniyor.