• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin lütfen

sedaaa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
12
2
1
25
Merhaba arkadaşlar düzensiz olan bi adetim var son iki aydır düzenli oldum bu ay geciktim rüyamda da gördüm test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu geciktiğim için önemsemedim ama ben bugün test yaptım ilk 5 dk silik çıktı sizce varmıdır bakar mısınız
IMG_0457.webp

Predictor early gibi güvenilir bi testte dene canım çünkü kuruma çizgisi gibi duruyo

Evet var hamilesin
Alttakini de 3 saat sonra yaptım yine silik ve 4 dk da çıktı çok heyecanlıyım 2 yıldır düşünüyorum ve ilk çocuğum olacak ben mi yanlış görüyorum diye soruyorum yanlış anlamayın

Eklentiler

• ADCFB530-0ECB-4DE0-9F11-DF889FAD5BEE.webp
    ADCFB530-0ECB-4DE0-9F11-DF889FAD5BEE.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 64351D1D-2892-47C1-BA4F-0DB8F29901AE.webp
    64351D1D-2892-47C1-BA4F-0DB8F29901AE.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu testler yüzünden birkaç kere hayal kırıklığına uğramış biri olaraktan kan vermeden sevinmeyin derim 😔 testin markası ne
Nimo belirtilerim de vardı amaa biraz daha bekleyip test yapıp öyle kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı Allah isteyen herkese versin sonuç olumlu olursa buraya yazarım 🥲

Nimo belirtilerim de vardı amaa biraz daha bekleyip test yapıp öyle kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı Allah isteyen herkese versin sonuç olumlu olursa buraya yazarım 🥲
Nimo marka 3 tane yapmıştım 3 ü de böyle pozitifdi ilk dakikadan kan negatif.
Kan vermeden yada güvenilir bi test yapmadan sevinmeyin derim sonra insan çok üzülüyor ben artık nimo Artimed prodoctor gibi yalancı çizgi yada kuruma çizgisi yapan markaları kullanmıyorum

Eklentiler

• IMG_5016.webp
    IMG_5016.webp
    145 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba arkadaşlar düzensiz olan bi adetim var son iki aydır düzenli oldum bu ay geciktim rüyamda da gördüm test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu geciktiğim için önemsemedim ama ben bugün test yaptım ilk 5 dk silik çıktı sizce varmıdır bakar mısınız Eki Görüntüle 3599329
Hanilesiniz tebrikler

Back
X