Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var hamilesinMerhaba arkadaşlar düzensiz olan bi adetim var son iki aydır düzenli oldum bu ay geciktim rüyamda da gördüm test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu geciktiğim için önemsemedim ama ben bugün test yaptım ilk 5 dk silik çıktı sizce varmıdır bakar mısınız Eki Görüntüle 3599329
Alttakini de 3 saat sonra yaptım yine silik ve 4 dk da çıktı çok heyecanlıyım 2 yıldır düşünüyorum ve ilk çocuğum olacak ben mi yanlış görüyorum diye soruyorum yanlış anlamayınEvet var hamilesin
Ama iki tane denedim 2 side 4-5 dk da çıktıPredictor early gibi güvenilir bi testte dene canım çünkü kuruma çizgisi gibi duruyo
Kesin var canım 4 5 dk içinde çıktıyssa bide ikisi çıkmış benim testimin aynısı bende böyle ogrendim hayirli olsun gözün aydinAma iki tane denedim 2 side 4-5 dk da çıktı
Siz bi kan verin ne olur ne olmazAlttakini de 3 saat sonra yaptım yine silik ve 4 dk da çıktı çok heyecanlıyım 2 yıldır düşünüyorum ve ilk çocuğum olacak ben mi yanlış görüyorum diye soruyorum yanlış anlamayın
Bu testler yüzünden birkaç kere hayal kırıklığına uğramış biri olaraktan kan vermeden sevinmeyin derimAma iki tane denedim 2 side 4-5 dk da çıktı
Nimo belirtilerim de vardı amaa biraz daha bekleyip test yapıp öyle kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı Allah isteyen herkese versin sonuç olumlu olursa buraya yazarımBu testler yüzünden birkaç kere hayal kırıklığına uğramış biri olaraktan kan vermeden sevinmeyin derimtestin markası ne
Nimo marka 3 tane yapmıştım 3 ü de böyle pozitifdi ilk dakikadan kan negatif.Nimo belirtilerim de vardı amaa biraz daha bekleyip test yapıp öyle kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı Allah isteyen herkese versin sonuç olumlu olursa buraya yazarım![]()
İnşallah güzel haber alırsınNimo belirtilerim de vardı amaa biraz daha bekleyip test yapıp öyle kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı Allah isteyen herkese versin sonuç olumlu olursa buraya yazarım![]()
Hanilesiniz tebriklerMerhaba arkadaşlar düzensiz olan bi adetim var son iki aydır düzenli oldum bu ay geciktim rüyamda da gördüm test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu geciktiğim için önemsemedim ama ben bugün test yaptım ilk 5 dk silik çıktı sizce varmıdır bakar mısınız Eki Görüntüle 3599329
Ayy inşallah isteyen herkesin kucağı boş kalmasınHanilesiniz tebrikler