arkadaşlar yardım edin lütfen :(

acibademci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
70
0
36
Ankara
arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim bugün kalktım ve karnımın şeklinin değiştiğini gördüm. yani yukarda olan karnım aşağıya inmiş göbeğimin altına inmiş. bebeğimin hareketleri var ama sizce bu normal mi yardım lütfen

muhtemelen bebeğiniz ters dönmüş,bu haftalada çok fazla pozisyon değiştirirler.endişe etmeyin ama doktora görünmenizde fayda var.kafanız rahat eder.

canımm çok tşk ederim benim karnım midemden itibaren büyüyordu ama bugün midem küçülmüş ve sadece göbek deliğinin altına inmiş olarak gördüm kuruntu da deil eşim de çok bariz belli diyo erken doğum belirtisi mi die çok korkuyorum

Bizde 29. haftamızdayız ve hergün karnımın şekli farklı oluyor. Bir sabah göbek deliğimin altında oluyor şişkinliğin diğer gün göbek deliğimin üzerine taşınıyor kızım. Hele 3 hafta kadar önce öyle aşağıdaydı ki herkes senin karnın baya aşağı inmiş falan diye söylüyordu, tabi bende çok korktum ama çok şükür 2 gün sonra değişti. Bu haftalarda normal diye biliyorum, bebek kendi için en rahat edeceği pozisyonu arıyor ve birkaç hafta sonrada başını aşağıya çevirmeye çalışacak . Bu pozisyonun en kötü tarafı devamlı mesanenin doluluk hissi vermesi ve yürürkende rahatsızlık veriyor bana. Yinede istersen doktoruna danış.

Benimde o haftalarda aynı seninki gibi bebeğim aşağı inmişti resmen erken doğum v.s. diye çok korktum.Doktora gittimimde doktor bebeğimin ters döndüğünü söyledi karnımın şeklide ondan değişmiş.Korkma Allahın izniyle bişey yoktur.

Back
X