Arkadaslar yardim edin lutfen

healt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
66
0
46
İstanbul
Kizlar ben bi hata ettim 3 yil ciktigm biri vardi ve birlikte olduk cok rahat biri degilim oldu bitti diyemedim nasil pisman oldum nasil nefret ettim kendimden nasil kizdim bilemezsiniz,duygusal boslugum sacma sapan bi adamn yanina kar kaldi.simdiyse napicam bilmiyorum bidaha tovbe ettim evlenene kadar bunu yasamicagima henuz gencim bidahaki tanistigim veya ciktigim kisiye karsi bukonuda durust davranmalimiyim bilmiyorum en azindan iliski ciddilesene kadar sorsa bile yalan soyleyp ciddilesirsemi konusmaliyim? En basindan beri durust olsam belkide ayrilsak birileriyle paylasicak bu korkum var .zar diktirtme islenmini bile arastirdim sonra sen napiyosun dedim kendi kendime ben iliskimi yalan yuzunden bitirmistim bunu bi baskasina ne hakla yaparim yalanla bi evlilik nasil yurur heran o korkusunu icimde ya bigun ogrenirse diye.siz nasil davranirdiniz mesela biriyle cikmaya basladiniz laf arasinda sordu hemen aciklarmiydiniz gercekten bukonuda yardimlariniza ihtiyacim var

Nolursa olsun yaşadığın şeyden ötürü kendini suçlama.
Gelecek ilişkinde dürüstlüğü tercih et :34:
Bir zar parçası için seni sevecek olan erkek hiç sevmesin zaten.

Daha sevgilik asamasinda soylemeye gerek yok, eger karsindaki ile ciddiyete binerse olay o zaman soylersin. Ve hatta durduk yere de soyleme, boyle bir konu acilirsa soyle.

Simdi dusunelim, sana bir erkek evlenme teklif etse evet demeden once cinsellik yasadigi kisileri sayar mi? Hayir.

O zaman senin saymana da gerek yok, derse ki benim icin cok onemli, evet yasadim dersin, senden ayrilacaksa zaten defolsun gitsin.

söylersen beklenti içine girerler.

Bu da mi fakemis :9:

Valla bu konuyu yazip sonra da gelen cevaplara gulen insanlarin ciddi ciddi akil sagligindan suphe ediyorum

Gercekten dertleri buyuk :34:

ciddiye almak ya da almamak..
işte tüm mesele bu :1::1:

bu arada arkadaşlar
konu fake de olsa ortada tek bi gerçek var

söylerse beklenti içine girecekler.
ona verdinn bana niye vermiyon

Son düzenleme:
pışman olmanı gerektırcek bırşey yok kı ortada
o an ıstemışsın ve olmuş nokta!

bundan sonra ıyı düşün, sonradan pışman olacağın şeyler yaşama

ben şu fake olayını gerçekten çözemedim.tamam uzun zamandan beri takip ediyorum bazı konular gerçekten
çok uçuk gerçekleşme ihtimali %1 gibi ve zaten onlarda kendilerini belli ediyorlar.
ama bu konunun fake olacak kadar uç noktada yada anormal bir olay olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
konu sahibinin sorusuna gelince ilişkinin en başından söyleme bence karşındaki insanın kötü niyetli olma ihtimalini
de düşün.eğer öyle değilse güvenirsen ilişki ciddi yoldaysa tabiki söyle.benim fikrim.

Kizlar ben bi hata ettim 3 yil ciktigm biri vardi ve birlikte olduk cok rahat biri degilim oldu bitti diyemedim nasil pisman oldum nasil nefret ettim kendimden nasil kizdim bilemezsiniz,duygusal boslugum sacma sapan bi adamn yanina kar kaldi.simdiyse napicam bilmiyorum bidaha tovbe ettim evlenene kadar bunu yasamicagima henuz gencim bidahaki tanistigim veya ciktigim kisiye karsi bukonuda durust davranmalimiyim bilmiyorum en azindan iliski ciddilesene kadar sorsa bile yalan soyleyp ciddilesirsemi konusmaliyim? En basindan beri durust olsam belkide ayrilsak birileriyle paylasicak bu korkum var .zar diktirtme islenmini bile arastirdim sonra sen napiyosun dedim kendi kendime ben iliskimi yalan yuzunden bitirmistim bunu bi baskasina ne hakla yaparim yalanla bi evlilik nasil yurur heran o korkusunu icimde ya bigun ogrenirse diye.siz nasil davranirdiniz mesela biriyle cikmaya basladiniz laf arasinda sordu hemen aciklarmiydiniz gercekten bukonuda yardimlariniza ihtiyacim var

hiç anlamıyorum:53::53: ya ben bu kızları:37: yapıyolar ediyolar sonrada ben pişmanım falan filan......tek çareleri kalıyor galiba o da gelip KK da konu açmak.....ya hu önceden falcılara:27::27: giderdi bu kızlar falımda ne çıkıyo diye şimdi devir değişti galiba anlamadım:26: :26: ben bu işi.....
zar diktirme işine gelince onu bize değil canım şimdi isim veremicem ama sen anlarsın bence
H..... D...... hocaya sor bence......:52::52::52:

hiç anlamıyorum:53::53: ya ben bu kızları:37: yapıyolar ediyolar sonrada ben pişmanım falan filan......tek çareleri kalıyor galiba o da gelip KK da konu açmak.....ya hu önceden falcılara:27::27: giderdi bu kızlar falımda ne çıkıyo diye şimdi devir değişti galiba anlamadım:26: :26: ben bu işi.....
zar diktirme işine gelince onu bize değil canım şimdi isim veremicem ama sen anlarsın bence
H..... D...... hocaya sor bence......:52::52::52:

yakında kkda fal bakmaya başlıcam:ssz:
kahven,in fotosunu göndermek yeterlidir :1:
çok zekiyim kızlar:1:

bir de anlamadığım madem böyle bir şey oldu yaşandı ne diye pişman olup sızlanırlar?tamam kolay değil de yani insan yaptığının arkasında durmalı bence.

Canın istemiş yapmışsın ne pişmanlığı bir daha yapmazsın evleniceğin adama da söylersin kabul etmiyor ise yallah o zaman

Evet yine her şeyini, kendini yalnızca bir ''zar'' a göre değerlendiren bi arkadaşımız daha..
Aslında kimseyi suçlayamam ki biz kadınların psikolojisi bu baskı doğrultusunda gelişti hep, bekareti insan; özünden, kendinden, ruhundan üstün görüp ona göre kararlar verip, psikolojisini bozup ve hatta en iğrenç sözü ; ''namusum gitti'' diyebilmesi beni hep çok etkiledi, nasıl insan kendinden önemli tutabilir, duygularından, isteklerinden..
Önce kendi isteklerini yapmalı kadın, sen bakire değilsin diye seni sevmiyor mu? o istemiyor diye namuzsuz değil hiç bir kadın. Çoğu erkek önyargıyla yaklaşıyor belki bu bekaretim yok konusuna, hele kıskançsa aklına gelmeyecek olay yoktur herhalde değil mi ? az çok tahmin edebiliriz neler düşünebileceklerini..
Sevdiğin insana özel olmasını istiyorsan sana çok hak veririm ama insan zaten kendini neden bile bile ateşe atsın elbette sevdiği insanla yapar bu işi, evli olsun veya olmasın yaptıysan herşeyi göze almışsındır, bir gün ayrılabileceğinizi, bir gün senin onu veya onun seni terkedebileceği ihtimalini düşünerek yapmış olmalı bir bayan bu işi, o an hiçbirine ihtimal vermezsin ha bide bu var.. O zaman sen ona karşı özel hissettin 3 yılını geçirdin çok sevdin ve bu işi yaptın bence o an için herşey güzeldi ve pişmanlık duymaktan vazgeç artık önce. İleride ne yapacağım diye düşünüyorsan da rahatla, artık o kadarda geri kafalı erkeklerin var olduğu bir zaman diliminde yaşamıyoruz, kendini yetiştirebilmiş her erkek anlayışla karşılayacaktır seni ki zaten sen kendini öylelerine layık görüyorsan hiç dert etme.. Biraz düşün önce kendi isteklerine kulak ver, karşındaki erkeğe bunu söylersem beni ister mi ? deme, önce bakalım ben onu isteyecek miyim de, bakış açını değiştir . Belki vicdanın rahat değildir ama dediğim gibi yaşadığın an bunu yaptın ki senin için özeldi, mutlu olduğun anlardan daha sonraları pişman olmamalısın.. Son tavsiyemde biriyle tanıştığında işler ciddiye binmeye başlarsa bu konuların açılacağını düşünüyorum, kendinden emin bi şekilde söyle ve ifade et kendini, eğer istemıyorsa geçmişinle yargılıyor seni ki buda gerikafalılıktan başka değil bana göre. Herneyse ben baya uzattım, bunlar benım kendi fikirlerim canım umarım rahatlamışsındır ve azda olsa bakış açını değiştirebilmişimdir. İleriye bakan insanlarla birlikte olman dileğimle..

Valla kizlar ne kadar saldirgan ve igrenc olabiliyor bazilariniz sasiriyorum gidip fal baktirmista donem degismiste arkadasim biraz kafani calistir burda kimse fal baktirmak icin derdini anlatmiyor cevresinde durumunu paylasacak biri olmadigi icin biraz rahatlamak tavsiye almak icin yaziyor ama ben sizin gibi isi gucu ukalalik olan insanlara saldirmak olan insanlara cok aciyorum yazik insanlarin dertlerinden prim yapicak kadar karakterinzi dusuruyosunuz. Fake olmasi konusuna gelince bu yanlis anlasilmamaya sebebiyet veremicek kadar duzgun abartisiz ve saygi cercevesinde yazdim derdimi bole bi konunun fake imi olurmus oturup onunlami ugrasicam. Tavsiye veren arkadaslara ise cok tesekkur ederim kendimi zarima gore yargilamiyorum tabiki sadece karsimdaki sirf bu yuzden beni basit algilarmi diye dusunmustum birde haklisiniz ciddiyete binince durust olmak en dogrusu ama ilk 2 ayda diyelim sordu ozaman saklamam en dogrusu sanirim bu konuda ne diyorsunuz?

Back
X