arkadaşlar yardım edin turşu yesim aradan zamandan sonra süt içtim hamileyim mahvoldu

sevcan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
650
0
46
Ankara
kızlar bugün bir poşet turşu yedim karışık akşama doğruda sıcak ballı süt içtim sonra kustum birde hapşuruyorum beynim apğrıyor birde ne olsun su gibbiishalim ateşim var yardım edin doktorumu arasam bu saatte ayıpmı

Canım kesin miğdeni bozdun doktora git bende de olmuştu serum verip rahatlatıyorlar başka bişi yapmıyorlar.Git boşuna çekme.

kızlar bugün bir poşet turşu yedim karışık akşama doğruda sıcak ballı süt içtim sonra kustum birde hapşuruyorum beynim apğrıyor birde ne olsun su gibbiishalim ateşim var yardım edin doktorumu arasam bu saatte ayıpmı

hemen doktorunu ara hiç ayıp değil ben de ayıp diye aramamıştım doktorumu sonra kızmıştı biz kadın doğumcuyuz her zaman telimiz açık olmak zorunda neden beni aramamıştı ben altı aylık hamileyken nezleden bir gece hastane de bile yattım serum veriyorlar

kızlar çok teşekkür ederim dün akşam aradım cesaret verdi, eşim gayette normal karşıladı ben 3 aylık gebeyim ama devamlı kusuyorum siz kusuyomusunuz özellikle elma süt turşu da yeni farkettim onları yediğimde çıkartıyorum .doktorum bebeğe ishalin bir zararı olmuyacağını ama içini rahatlatmak istiyosan acil serviste tahlil yaptır dedi bebeğim benim için çok önemli arkadaşlarım çok da kusmuştum eşim yemek yedirdi içim rahatladıkdan sonra ama şiddetli baş ağrım geçmedi eşim gidelim dedi acilde pratisyen doktor bana ne yapabilir dedim tüm geceyi uyumakla geçirdim.sabahda iyi hissediyorum kendimi kızlarbir daha turşuya töğbe valla....
kızlar kusmanın cinsiyetle alakası var bebek ...

Back
X