• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım edin :(

şimdi şöyle biz doktora gidiyoruz ve dediği şu doktora annemin de beni alıp dedemden götürmesinden korkuyorum ve uzun süre bizde kalmasını istemiyorum demş daha yaşı çok küçük 6 yaşında doktor onun istediğni yaplım dedi çok sık ve uzun süreli ziyaretlerde bulunmayın telefonda o konuşmak isterse konuşun durum zamanla normale binecektir dedi ve yapıyoruz bunda anlaşılmayacak bişey yok muhtemelen yaşamadınız böyle bi durum bari empati kursanız....

Benim bu tarz konularda yargılamak yapabileceğim son şey bile olamaz.
Seni de suçlamıyorum.
Sadece anlam veremedim..

Empati de kuruyorum.
Çocuğum henüz 6 yaşında ki seninde dediğin gibi henüz çok küçük,
Babasının terk etmiş olmasından dolayı sorunlar yaşasa
O iyi olmadan
Üzerine birde ben evlenerek asla yalnız bırakmazdım..

Evliliğini kabul edememiş
Bu sebeple seninde onu yanına alıp, dedesinden ayırma ihtimalin
onu korkutuyor.
Uzun süre yanında kalmanı da bunun için istemiyor.
Böyle bir durum varken eşinizden tekrar yeniden bebek sahibi
olmak istemeniz bana garip geliyor..
Hali hazırda olan çocuğunuzun durumu düzelmemişken..

Ha açtığınız konunun bu mevzuyla hiç alakası yok
Dağıttıgım için kusura bakmayın..
Ama buradan bakınca doğru bir evlilikte yapmış gibi görünmüyorsunuz zaten.
(Şuan ki konu)
Para kısmıyla ilgili yorumlarımı da yapmıştım.

Kolay gelsin.

Esler arasında bazen anlaşmazlıklar olması normal. Bu sorunları karşılıklı oturup yuzyıze konuşarak cozmelısınız.ikinızınde çalısmasından dolayı babanızdan para ıstemenız abes olmuş açıkcası. Ayrıca boyle susmakla bısey olmaz aklınızda ne varsa esınıze acık acık sorun ve sorunu cozun emınım rahatlarsınız :)

Esler arasında bazen anlaşmazlıklar olması normal. Bu sorunları karşılıklı oturup yuzyıze konuşarak cozmelısınız.ikinızınde çalısmasından dolayı babanızdan para ıstemenız abes olmuş açıkcası. Ayrıca boyle susmakla bısey olmaz aklınızda ne varsa esınıze acık acık sorun ve sorunu cozun emınım rahatlarsınız :)

denedim ama bağırıp çağırıp kendi kendini bastırıyor aklı sıra konuşmaya luzüm yok bu saatten sonra bilidğimi yaparım en fazla kendi sürünür ben sürüneceğime o sürünsün yani rezil etti beni

tabiikde alıcam ama bunu onun istemesini bekliyorum doktorumuz ne dediyse onu yapıyorum ölcem hasretinden kokusunu gülüşünü özledim ama çaresizim ben onun her istediğini yapıyorum annem bana kızım şunu istiyor diyor tmm söyleme ona bişe diyorum kargoya verip göndderiyorum ama kızım menfaatçi değil bu yüzden ne yaparsam yapayım hala tavrı aynı benide kötü eden durum bu arabayı da onun için almıştım 2 sene evvel...
sabredin
inşallah güzel günler gelecek kızınızla hep birlikte olduğunuz günler

kızınızın bu güve sorunu neden kaynaklanmış olabilir
bilgi için soruyorum bizlerde çocuk büyütüyoruz

sabredin
inşallah güzel günler gelecek kızınızla hep birlikte olduğunuz günler

kızınızın bu güve sorunu neden kaynaklanmış olabilir
bilgi için soruyorum bizlerde çocuk büyütüyoruz

bzim ayrılığıız normal değildi eşim daha kızım 6 aylıkken kaçırdı benden ben çok uğraştım ve mahkeme felan derken aldım ama kızım artık 2,5 yaşındaydı ve beni tanımıyordu bile 3,5 snedir bizde ama hala bana ısınamadı normal olarak bizm durumumuz bu şte ve ben aldığımdan beri kızımı sürekli çalışıyorum çünkü ona bakmam ve ihtiyaçlarını karşılamam gerekiyor çünkü babası kılını kıpırdatmaz kızı için karışık yani :(

bzim ayrılığıız normal değildi eşim daha kızım 6 aylıkken kaçırdı benden ben çok uğraştım ve mahkeme felan derken aldım ama kızım artık 2,5 yaşındaydı ve beni tanımıyordu bile 3,5 snedir bizde ama hala bana ısınamadı normal olarak bizm durumumuz bu şte ve ben aldığımdan beri kızımı sürekli çalışıyorum çünkü ona bakmam ve ihtiyaçlarını karşılamam gerekiyor çünkü babası kılını kıpırdatmaz kızı için karışık yani :KK43:

ayrıca ben onu aldığımda flörtüm vardı şimdiki eşimle yani kzımı terk etmedim galiba çoğu öyle anlıyor durumu ama en azından sizin gibi sormaları gerekirdi önce...

bzim ayrılığıız normal değildi eşim daha kızım 6 aylıkken kaçırdı benden ben çok uğraştım ve mahkeme felan derken aldım ama kızım artık 2,5 yaşındaydı ve beni tanımıyordu bile 3,5 snedir bizde ama hala bana ısınamadı normal olarak bizm durumumuz bu şte ve ben aldığımdan beri kızımı sürekli çalışıyorum çünkü ona bakmam ve ihtiyaçlarını karşılamam gerekiyor çünkü babası kılını kıpırdatmaz kızı için karışık yani :KK43:
Allah yardımcınız olsun

Ben de maaşımı eşime veriyorum. Ama bir dediğimi ikiletmez hatta aracımın sigortasını falan bugüne kadar hiç ben düşünmedim. hep o halleder herşeyi benim ruhum duymaz. Kendi parası bitene kadar benimkine de dokunmaz. O yüzden para onda diye sıkıntı yapmadım, yani yapmama meydan vermedi. Ama şu muameleyi görsem asla paramı vermem ona.. Bildiğin hadsizlik bu

adamları 360 derece döndüren etkenler
1-parasal dalgalanmalar.
2- iş saati dalgalanmaları
3- piç maço parazit arkadaşlar.
4-zora girecek gtü olmaması zor gelmesi ona göre bazı şeylerin (sizin için basit bir sorunda olabilir)

bence sız doktorunuzu degıstırın o sızı daha da uzaklastırıyor kızınızdan, su da var babası gıtmıs, dedeyı babasının yerıne koymus ama evde suan baska bır erkegın otorıtesı var, kızınız esınızı ıcten ıce kabullenememıs ve bu nedenle de sızden uzak durmak ıstıyor olabılır.. bence sız bu ıhtımal uzerıne yogunlasın....

Ben de böyle düşündüm. Elinizi istemediği için sizin onu aşmanızdan korkuyordu olabilir. Maaş konusuna gelince eşe göre değişir o. Sizinki gibi bir eşim olsaydı paramı vermek istemezdim. Biz de sen ben olmuyor ben maaşımı çekmiyorum mesela. Ortak hesapta duruyor.kartım bile yok ama ne istersem ya da eşim ne isterse ödemelerimizden sonra alırız.beraber birikim de yaparız. Hiç sorun etmem maaşımı ayırmadığım için. Böyle daha bereketli oluyor ama tabi eş önemli. Eşim beni kısıtlamaz hiç onu almayalım bu isteğin olmasın vs demez hiç. Ama siz ayırmalısınız. Kendi paranız varken babanızdan almamalısınız.

Back
X