selam arkadaşlar ilk defa konu açıyorum umarım doğru yere açmışımdır.Arkadaşlar benim sorunum c.tesi günü eşimle çok ciddi bir tartışma yaşadık.ofisten bir erkek arkadaşım beni aradı vay efendim ofis dışında nasıl ararmış ki arayanıda o tanıyo.hiç öyle bir insan değil işle ilgili bişey sordu .çok güle oynaya konuşmuşum falan...ya söylediklerinin karşında kendimi savunamadım bile.dondum kaldım.Evden çıktı ve sabaha karşı geldi.ertesi günü bana dün gece seni aldatıcaktım ama yapmadım dedi.Seni üzmek için yol kenarında duran kadınlara arabayla yanaştım ama sonradan vazgeçtim yapamadım dedi.8 yıldır hayatımda ve 4 yıllık evliyiz.dünde bana çok iyi davrandı seni üzdüm falan dedi.ama bana yapmacık geldi.yani bişey yapmışta pişmanlığını yaşıyo gibi geldi.Ne olur bir fikir verin yapmışmıdır acaba ?
bu kadar saçma sapan bişiden dolayı bunu sana yaptıysa çok ayıp etmiş çok saçma yaa iş arkadasın sana işle ilgili bi şey sordu diye senı aldatmak istemiş kötü kadınlarla yakınlaşmış bu bile iğrenç yaaa..
Olayın sıcağı sıcağına anlayamayız canım bunu ama kadınların hisleri yanlış çıkmıyor malesef umarım yapmamıştır..
Gerçi tartışma seni kıskandığından çıkmış ve seven kıskanır böyle bakarsak bunu göze alamaz:26:
evet sordum canım dolaştım falan dedi sonra benimde tanıdığım bir arkadaşı var onunlaydım dedi.bilmiyorum ya emin olamıyorum.ona dokunmak bile istemiyorum birde bana bu kadar kızmışken nasıl bir anda düzeldi aklım almıyo.off ya çıldırıcam bide böyle bi konuda hemen bak ben ne yapıyorum demesine çok şaşırdım sanki bambaşka biri oldu gözümde 8 yıldır tanıdığım adam bu olamaz dedim sonuç önemli dedi sonuçta yapmadım diye geçiştirdi