Arkadaslar yardim edin

Nameseyda turan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
9
0
1
31
Ben gecen hafta pazartesi hastaneye gittim kan testi istendi benden verdim hamilelik var dedi ama keseyi goremediler haftaya pazartesi bidaha gel dediler bu ne demek aciklamada yapmadilar bana korkuyorumm bide hamileyim ama hic bisey hissetmiyorum basina boyle bisey gelen varmi yardim edin lutfen bide doktor elevit die bi ilac verdii ne yapmam lazim

Bu ne panik canım... Kan değerinde hcg kaçtı? Daha yeni gebeliktir o yüzden sonra gel demişlerdir.. Erkenden görünmez ki kese.. İlaç da vermiş vitamin.. Bi sorun yoktur bence

Bu iste degerim anlamiom ki ben bundan bsey

Canım bu değerle zaten kese görünmez... Daha erken.. Ben keseyi gebeliğimde 5+2 iken o da minnacık olarak gördük.. Çok normal zaten şu an baksalar da hiçbişi göremezler.. Muhtemelen pazartesi gittiğinde görürsün.. Belki miniğin sana sürpriz yapar kalp atışını da görürsün... Şu an sıkıntı yapacağın hiçbiş iyok bence.. Yok yere bebeğini strese sokma keyfini yaşa..

Yaaaa insallah gorurumm biliyorum gereksiz yere sitres yapiyorum ama napaym heycanliyim ilk bebegmiz cok istiyoduk evleneli daha bi sene olmadi allahim nasip ettii kimse bsey demeyince bende panik yaptim :) cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlattiniz ♥

İlk bebekte öyle oluyor insan evet.. Her şeyi çok net bilmediği için her şeye panik yapıyor.. Ben de öyleydim.. Hele ilki kürtaj olunca öğrenmediğim şey kalmadı.. Bu yüzden oğlumun gebeliğinde çoğu şeye çok stres yaptım.. Ama İkinci olursa çok daha rahat gerçiririm gebeliğimi bu kesin..
Allah inşallah hayırlı doğum nasp etsin, kucağınızda göstersin...
Daha öyle güzel günler var ki... Gebelik günlerinin tadını çıkar.. Özlüyorsun sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…