Arkadaslar yardim:( kasintidan muzdarip olanlar

Mvrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
225
86
98
Arkadaslar bayadir aksam/gece kasintilarindan muzdaribim jinekologun birsey yapicagini sanmiyorum bu konuda saglik ocaginda ilgililenirlermi acaba??

Vajina kaşıntısı mı vücut mu? Hamileyim tüm vücudum kaşınıyor gece uyuz gibi sürtünüyorum

Vajina kaşıntısı mı vücut mu? Hamileyim tüm vücudum kaşınıyor gece uyuz gibi sürtünüyorum

Canim kusura bakma bilgilendiremedim fazla o konuda , vucut kasintisi benimde heryerim kasiniyor en sk ayak ve koltuk alti kasiniyor bunlarin arasinda kanamaya basladi artik kasimaktan:(

Ayy bende malesef :( kolonya fıs fıs aldı eşim biraz kaşıntı mı alıyor. Döküntü çıkmadı ama niye böyle oluyor anlamadım . Yendiğim bişey dokunuyor desem ben bi ay oldu kaşınıyorum :(

Ayy bende malesef :KK43: kolonya fıs fıs aldı eşim biraz kaşıntı mı alıyor. Döküntü çıkmadı ama niye böyle oluyor anlamadım . Yendiğim bişey dokunuyor desem ben bi ay oldu kaşınıyorum :KK43:
Sorma canim bende yaklasik 2 aydir bu durumdan muzdaribim.. Bende cok dikkat ettim yedigim ve ictigim seylere ama balik hapi iciyorum omega diye acaba ondan olabilirmi bilmiyorum cok zor bende kolonyayi kullaniyorum gecici sureligine geciyor sonra tekrar basliyor gecen misafirlikteyken dayanamadim basladim kasinmaya allahtan gittigim kisi cok samimi oldugum bi ablaydi :KK64:

hamileyken boyle olani duylustum dogurunca geçmesi lazim
daha da çok varmis doguma bilemiyorum ki napsan
bol bol ilik dus al ...

mrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı

hamileyken boyle olani duylustum dogurunca geçmesi lazim
daha da çok varmis doguma bilemiyorum ki napsan
bol bol ilik dus al ...
Aynen dusunda faydasi oluyor hayirlisi insAllah

Hayirlisiyla kucagimiza alalim evlatlarimizi gerisinin fazla onemi yok zarari olmaz insAllah en cok korkum ona zaten:(

mrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Canim herkezin hamilelikte belirtileri olmayabiliyor , iliskin ne sklikla oldu ? Ovulasyonun disinda gebeligin gerceklesme orani dusuk diye biliyorum ben .. adetin mesela 30 gunde bir geliyorsa onu yariya boluyorsun ve adet oldugun gunden itibaren 15 gun ileriye saymaya baslaman gerekiyor .. Ovulasyonun 2-3 gun suruyor . Rabbim gonlune gore verir insAllah :)

Sorma canim bende yaklasik 2 aydir bu durumdan muzdaribim.. Bende cok dikkat ettim yedigim ve ictigim seylere ama balik hapi iciyorum omega diye acaba ondan olabilirmi bilmiyorum cok zor bende kolonyayi kullaniyorum gecici sureligine geciyor sonra tekrar basliyor gecen misafirlikteyken dayanamadim basladim kasinmaya allahtan gittigim kisi cok samimi oldugum bi ablaydi :KK64:
Zannetmem ondan olduğunu benzeşecek folik asit içiyorum 6 aydın kullanıyorum ama niye bu kaşıntı çözemedim :(

Zannetmem ondan olduğunu benzeşecek folik asit içiyorum 6 aydın kullanıyorum ama niye bu kaşıntı çözemedim :KK43:
Cok daha kotulesirse doktora git canim gecmiş olsun:( ben saglık ocagına gitsem ilgilenirlermi?? Yurt disinda dogup buyudum burdaki saglık ocaklarini fazla iyi bilmiyorum:( orda rontgen ve diger ona benzer seylerin dişinda hastaneye girmem gerekmiyor

Cok daha kotulesirse doktora git canim gecmiş olsun:KK43: ben saglık ocagına gitsem ilgilenirlermi?? Yurt disinda dogup buyudum burdaki saglık ocaklarini fazla iyi bilmiyorum:KK43: orda rontgen ve diger ona benzer seylerin dişinda hastaneye girmem gerekmiyor
Canım sağlık ocağı yorum yapar kan alır ama detaylı olmaz

Hamilelik kasintisi pupp olmuş olabilirsiniz. Nette bir araştırın.

Kızlar bende kasiniodum hemşire arkadaşıma söyledim duş alırken sabunla liflenme duş jeli kullan sabun vücudu çok kurutuo dedi hamilelikte daha da fazla oluomus kuruluk ben denedim ve dustan cikincada Bebe yağı kullandım çok şükür kaşıntim geçti sizde deneyin isterseniz

Kızlar bende kasiniodum hemşire arkadaşıma söyledim duş alırken sabunla liflenme duş jeli kullan sabun vücudu çok kurutuo dedi hamilelikte daha da fazla oluomus kuruluk ben denedim ve dustan cikincada Bebe yağı kullandım çok şükür kaşıntim geçti sizde deneyin isterseniz
Tamam canım cok sagol mutlaka deneyecegim fakat her dustan bebe yagi surmeden yagli cildi liflemek gerekmezmi?? Benim bi arkadasim catlaklari onlemek icin ayni uygulamadan bahsetmişti bunada faydasi varsa coook iyi olur gercekten :) allah senden razi olsun canim:KK200:

Tamam canım cok sagol mutlaka deneyecegim fakat her dustan bebe yagi surmeden yagli cildi liflemek gerekmezmi?? Benim bi arkadasim catlaklari onlemek icin ayni uygulamadan bahsetmişti bunada faydasi varsa coook iyi olur gercekten :) allah senden razi olsun canim:KK200:
Ztn lifleneceksin ki cnm dustan çıkınca havluyla kurulan ole uygula Bebe yağını.. ben faydasını gördüm çok şükür inş sende görürsün allah senden de razı olsun cnm :)

Back
X