• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım lütfen..bu durumu hangibahaneyle düzeltebilirim..

kumsalda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
15
0
36
Erzurum
Arkadaşlar benim sevdiğim bir çocuk var..çocuk çok iyi birisi.Geçenlerde onu aradım ve arkadaşlık teklifinde bulundum.benbuna ısrar ettikçe o hayır dedi.teklifimi kabul etmedi.sadece düünmesi gerektiğini beni yeterince tanımadığını falan söyledi.Şimdi sadede gelelim ben bu çocuğu 2 gün arayla 2 sefer daha aradım.Heralde çok ısrar etmiş olmalıyım ki yine teklifte bulunacak diye teli açmadı.Arkadaşlar bu durum benim onuruma dokundu.Onun beni yakasına yapışmış bir baş belası olarak görmesi istemiyorum.Ona bir msj göndereceğim.Bu insan sonuçta kendisini hangi sebeple aradığımı bilmiyor.yalnız mesajımda ona arama nedenimin ilanı aşk etmek olmadığını anlamasını istiyorum.işte mesela ahmet geçenlede sana şöyle bir işim düştü telefonumu kaldırmayınca bende başka yollarla işimi hallettim.Yalnız senide merak ettim.Hayırdır başında bir sıkıntımı var.iy olduğunu öğrenmek istiyorum gibiisnden hem hoşuna gidecek bir msj yalnız bu bahane nasıl olmalı neyle ilgili olsunki inandırıcı olsun.bu kişi öğretmen.bende öyle.mantıklı bir bahane üretin onu tekrar arkadaşlık teklifi için aramadığımı sansın..size güveniyorum..en orjinal fikirlerini yazın

ya arkadaşım bırak bence arama sorma ne gerek var
sankı bahane olduğunu anlamayacak bırak gıtsın ne düşünürse düşünsün mesaj atarsan daha fena olur bence :34:

bence bir kaç gün boyunca arama sonra mesaj at daha önce aramıştım ama açmadın umarım iyisindir de...bu arada hem bir çocuktan hoşlandım diyosun hem de öğretmen diyosun anladık yaşın küçük kaçan kovalanır unutmaaaa

İnşallah benim kızım senin gibii olmazz
ya sen kızsınn biraz ağır osan canımm bırakk senii arasınlarrr

bende çocuğun yerinde olsam aynı şeyi düşünürdüm valla. bi kere arayıp söylemişsin reddetmiş 2.ye aramaya ne gerek vardı anlamadım.. istemiyosa boşver ne peşinden koşucaksın. ama illa mesaj atıcam diyosan, geçen dediklerini iyi düşündüm haklısın seni tanımıyorum nasıl böyle bişi yaptım kendime inanamıyorum seni de huzursuz ettiğim için özür dilemek için aramıştım de zaten seni seviyosa kaybedeceğini anlayıp yok canım ne huzursuzluğu falan deyip konuşma devam eder, istemiyosa da böylece biter sende kafanda acabalarla kalmazsın..bence..

Arkadaşlar benim sevdiğim bir çocuk var..çocuk çok iyi birisi.Geçenlerde onu aradım ve arkadaşlık teklifinde bulundum.benbuna ısrar ettikçe o hayır dedi.teklifimi kabul etmedi.sadece düünmesi gerektiğini beni yeterince tanımadığını falan söyledi.Şimdi sadede gelelim ben bu çocuğu 2 gün arayla 2 sefer daha aradım.Heralde çok ısrar etmiş olmalıyım ki yine teklifte bulunacak diye teli açmadı.Arkadaşlar bu durum benim onuruma dokundu.Onun beni yakasına yapışmış bir baş belası olarak görmesi istemiyorum.Ona bir msj göndereceğim.Bu insan sonuçta kendisini hangi sebeple aradığımı bilmiyor.yalnız mesajımda ona arama nedenimin ilanı aşk etmek olmadığını anlamasını istiyorum.işte mesela ahmet geçenlede sana şöyle bir işim düştü telefonumu kaldırmayınca bende başka yollarla işimi hallettim.Yalnız senide merak ettim.Hayırdır başında bir sıkıntımı var.iy olduğunu öğrenmek istiyorum gibiisnden hem hoşuna gidecek bir msj yalnız bu bahane nasıl olmalı neyle ilgili olsunki inandırıcı olsun.bu kişi öğretmen.bende öyle.mantıklı bir bahane üretin onu tekrar arkadaşlık teklifi için aramadığımı sansın..size güveniyorum..en orjinal fikirlerini yazın

kız sen naptın öyle ne cesaret varmış sen de nasıl yaptın o işi biraz da bana anlatsana nasıl topladın cesaretini öyle bir mesaj yazabilmen için onu çok iyi takip etmen gerek günü nasıl geçiyor öğretmen demişsin çocuğu geçenlerde idareyle şöyle bir problemin vardı halledebildin mi diye seni merak ettim diyerek mesaj atabilirsin inşallah fikri değişirde arkadaşlığını kabul eder hakkında hayırlısı

Arkadasim hem ariyorsun hemde beni yakasina yapismis biri olarak görmesin diyorsun.bahanade olsa gene mesaj atmayi düsünüyorsun.Bnece tama güzel bir cesaret örnegi göstermissin ama cok fazla devamini getirme istersen.seninle ilgilenecek kisi her halinle ilgilenir ve sana gelir.Biraz sabret belki seninle ilgileniyordurda naz yapiyordur kimbilir?o nazi bence sen yap.

lise de falan olduğunu düşündüm, öğretmen olduğunuzu okuyana kadar... rahat bırak adamı, istemiyor anlaşılan. bence bahane bulup mesajda atma yalan söylediğini anlar. iyice küçük duruma düşersin...​

lise de falan olduğunu düşündüm, öğretmen olduğunuzu okuyana kadar... rahat bırak adamı, istemiyor anlaşılan. bence bahane bulup mesajda atma yalan söylediğini anlar. iyice küçük duruma düşersin...​

Bu mesajı okuyana kadar ben de lise öğrencisi diye düşünmüştüm :53:
Bence karşındaki kişi olgunca davranmış. Açıp da ne diyecek ki?
Sana umut vermemek için açmamış işte..Boşversene arkadaşım ne ısrar edersin? :27:

Back
X