Arkadaşlar benim sevdiğim bir çocuk var..çocuk çok iyi birisi.Geçenlerde onu aradım ve arkadaşlık teklifinde bulundum.benbuna ısrar ettikçe o hayır dedi.teklifimi kabul etmedi.sadece düünmesi gerektiğini beni yeterince tanımadığını falan söyledi.Şimdi sadede gelelim ben bu çocuğu 2 gün arayla 2 sefer daha aradım.Heralde çok ısrar etmiş olmalıyım ki yine teklifte bulunacak diye teli açmadı.Arkadaşlar bu durum benim onuruma dokundu.Onun beni yakasına yapışmış bir baş belası olarak görmesi istemiyorum.Ona bir msj göndereceğim.Bu insan sonuçta kendisini hangi sebeple aradığımı bilmiyor.yalnız mesajımda ona arama nedenimin ilanı aşk etmek olmadığını anlamasını istiyorum.işte mesela ahmet geçenlede sana şöyle bir işim düştü telefonumu kaldırmayınca bende başka yollarla işimi hallettim.Yalnız senide merak ettim.Hayırdır başında bir sıkıntımı var.iy olduğunu öğrenmek istiyorum gibiisnden hem hoşuna gidecek bir msj yalnız bu bahane nasıl olmalı neyle ilgili olsunki inandırıcı olsun.bu kişi öğretmen.bende öyle.mantıklı bir bahane üretin onu tekrar arkadaşlık teklifi için aramadığımı sansın..size güveniyorum..en orjinal fikirlerini yazın