Davranış Bozuklukları arkadaşlar yardım lütfen

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

zycndrsk

Papatya
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
4
0
36
Ankara
merhabalar arkadaşlar bebeğim kapının üstüne bakıp korkuyor , ağlıyor, sinirleniyor. Korkmasını gerektiren ne bir gölge ne bir nesne hiçbirşey yok. Doktora henüz gitmedim , dün gece 3 e kadar uyumadık. Her zaman yapmıyor ama bazen odaklanıp bana şikayet ediyor. Götürüyorum oraya bak kızım hiç birşey yok diyorum uzat elini diyorum elini uzatmıyor. Yardımcı olursanız sevinirm.

canım tabi önce bi dra götür hiç bi sebep yokken korkması ya da sinirlenmesi bana göre normal değil bildiğin duaları et besmele çek yer gök dua üstüne cami hocasına sor istersen bi de durumu anlat ne cevap verecek bakalım ayetel kürsiyi oku ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN inşallah bir an önce geçer bu durum

canım kızın kaç yaşında? yüksek ateşli bir hastalık geçirdi mi? ya da o noktayı gösterdiği zaman ateşli miydi? hallüsünasyon görmesine sebep olabilecek her hangibir ilaç içirmişmiydiniz?

Back
X