Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Arkadaşlar yardım...nişanıma az kaldı ayakkabı sorunum var..

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Merhaba arkadaşlar..bu ay sonu nişanım var.kabarık prenses model bir nişanlık giyeceğim su yeşili.malesef daha ayakkabı alamadım.benim ayaklarım kemikli taraklı..önü dar olan ayakkabılar ayağımı acıtıyor sıkıyor.malum genelde klasik ayakkabılar dar oluyor..nasıl ne tarz baksam bilemedim..az bir zamanda kaldı ne yapacağım bilmiyorum.gerçi daha saçımada karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar..bu ay sonu nişanım var.kabarık prenses model bir nişanlık giyeceğim su yeşili.malesef daha ayakkabı alamadım.benim ayaklarım kemikli taraklı..önü dar olan ayakkabılar ayağımı acıtıyor sıkıyor.malum genelde klasik ayakkabılar dar oluyor..nasıl ne tarz baksam bilemedim..az bir zamanda kaldı ne yapacağım bilmiyorum.gerçi daha saçımada karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

açık bantlı bi ayakkabı kötü durabilir kapalı bi model olmalı bence ama hani burnu az açık ayakkabılar var ya onlar komple kapalı ayakkabılara göre daha rahat oluyo bi de 1 numara büyük bak benim de taraklı mesela normalde 38 giyiyorum ama topuklu ayakkabıda 39 giyiyorum çoğu zaman rahat oluyor.

açık bantlı bi ayakkabı kötü durabilir kapalı bi model olmalı bence ama hani burnu az açık ayakkabılar var ya onlar komple kapalı ayakkabılara göre daha rahat oluyo bi de 1 numara büyük bak benim de taraklı mesela normalde 38 giyiyorum ama topuklu ayakkabıda 39 giyiyorum çoğu zaman rahat oluyor.

nerede oturuyosun arkadaşım benimde ayaklarım çok küçüktür mesela pendikte biyer var bi ayakkabı giyindim kalıbı çok rahattı ama siyahtı adam gümüş rengini platform kısmı simli bileğindeki bandada taş koymuştu isteğim üzerine 1 haftada hemde 70 tlya fiyatta farketmedi nişandan bir gün önce ayaklarım su toplayıp çok çok acımasına rağmen nişanda çok rahattım vede hiç oturmadım.

samsundayım arkadaşlar.burda bulamadım malesef.önü açık olanları bende düşündüm aslında.bir numara byk alsam boydan bu sefer yine büyük gelcek çıkıp durcak

Son düzenleme:
samsundayım arkadaşlar.burda bulamadım malesef.önü açık olanları bende düşündüm aslında.bir numara byk alsam boydan bu sefer yine büyük gelcek çıkıp durcak

eğer burnu kapalı alacaksan onların kalıbı küçük olabiliyor o zaman 1 numara büyük rahat oluyo o yüzden dedim burnu açık ayakkabı hem zarif de duruyo tarak çıkmıyo ama frenc li 2 tırnağın gözükür o hem rahatlık sağlar hem de zarif durur

Platform ayakkabılar daha geniş oluyor,
Kalıba da verebilirsin ayakkabıları ozaman epey rahatlıyor.
Eskiden annem içine nemli kağıt koyardı, ayakkabı öylede rahatlar bir miktar.

Back
X