Arkadaşlar yardımcı olabilcekler varmi?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaslar daha öncedende konu acmistim, arkadaşlar suan boşanma aşamasındaym oturduğum yerin kilidini degistirdikleri için kişisel esyalarmi kıyafetlerimi alamamstm,bizim oturdugumuz yer inşaat halindeydi ve bitmemişti o yüzden ikametkahm orda kayıtlı değildi,2 bloklardan olusuyodu yer,bende belediyeden adres ogrendim ama oturduğun yer inşaat halinde görmüyo nufus islemlerini oraya alamassin dediler.polislerde ikametgahin orda olsa hemen gideriz demişlerdi bende nüfusa gittim o diğer yan taraftaki yerler müstakil görmüyormuş bende oraya aldirdm,adresimi yani aynı sitede ama kapı numarasi faklı, fakat kapı numaralari üzerinde yazmiyo,bem polise gitsem aldirdim ikametkahimi diye kapı numarasini vs dikkate alirlarmi?sadece benden teyit alipdami açarlar.yani bi aksilik tasarımıyım.sirf esyalarimi almiyim diye nufusa gecirmemisler adresi,oraya gittigim zaman kapı numaralarını değiştirmişler desem.yani baska çarem yok.nasil ne yapcam bilmiyorum arkadaslar bi akıl versenz bana ikametkahini o semte ve o siteye aldirdim ama blok ve no farkli olarak arkama baka baka gerimi donerim sizce bu aşamaları yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi

Polisin öyle birşey demesi sacma. Yıllar önce öğrenci evinde bir problem yaşamıştım, 'yanına bir polis verelim eşyaları al' demişlerdi. Ne ikametgah ne birşey . Kira sözleşmesinde adım bile yoktu- öğrenci evi diye

Ben polise gittim ikametkahim farkli oldugu için orda oturduğuna dair hic bir sey yok o yüzden gidemeyiz dediler.bende bole bisey yaptım bundanda bisey ckmasindan korkuyorum

Ben polise gittim ikametkahim farkli oldugu için orda oturduğuna dair hic bir sey yok o yüzden gidemeyiz dediler.bende bole bisey yaptım bundanda bisey ckmasindan korkuyorum
Polisin öyle demesi bana ilginc geldi. Çünkü benim durumunda böyle birşey sormadiklari gibi o evde oturduguma dair,kira sözleşmesi dahil, hiçbir belgem yoktu. Hatta ikametgahım bile ailemin şehrindeydi.
Bence ilgilenmek istemedikleri için mantıklı birşey söyleyip başından savmislar. Yerinde olsam başka bir karakola daha giderdim. Sıfırdan derdimi anlatırdım.

O oturduğum yerin güzergahı o karakola bağlı digerleri gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…