• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

elif_su06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
199
93
53
Ankara
29 haziranda transferim yapıldı ve çok şükür tutundu bebeğim ama sevincim de yarım kaldı 5. hafta da kanamam oldu hastaneye yatırdılar bhcg baktılar düşmemişti rahim için de de belli belirsiz bir kese var dediler yatak istirahati verdiler eve gönderdiler bir hafta sonra kontrole çağırdılar benim hesabıma göre 6 haftalık olmalıydı ama kesem 6,7 mm 5 haftayla uyumlu çıktı ve yolk sac ve embriyo da gözükmüyor. böyle bir durumla karşılaşan oldumu lütfen yardım edin boş gebelik olmasından çok korkuyorum :(

29 haziranda transferim yapıldı ve çok şükür tutundu bebeğim ama sevincim de yarım kaldı 5. Hafta da kanamam oldu hastaneye yatırdılar bhcg baktılar düşmemişti rahim için de de belli belirsiz bir kese var dediler yatak istirahati verdiler eve gönderdiler bir hafta sonra kontrole çağırdılar benim hesabıma göre 6 haftalık olmalıydı ama kesem 6,7 mm 5 haftayla uyumlu çıktı ve yolk sac ve embriyo da gözükmüyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu lütfen yardım edin boş gebelik olmasından çok korkuyorum :(

tatlım bol bol dinlen bhcg değerlerin yükselmesini dr kontrol edip karar verirler benim yükselme olmazken şuan tüp bebek ted.oğlum 20 aylık...allah yardımcın olsun

Back
X