- 24 Aralık 2021
- 16
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi zynppp0119
Bebek ultrasonda bir hafta önce görüldü geç döllenmeydi geç görüldü sata göre nerdeyse 2 buçuk hafta geri. Kalp atışını hâla alamadık bu durumu yaşayan var mı yardımcı olun lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baktı vajinal yoldan ama goremedi kalp atışını. Ultrasonda 6 haftalık göründü. İki hafta üst üste 6 haftalık göründü ultrasondaBebek suan kac haftlik birde vajinal ultrosnda bkti mi doktr
Canım üzmek istemem ama aynısı başıma geldi maalesef kürtaj oldum. Hakkında hayırlısı olsunEvet baktı vajinal yoldan ama goremedi kalp atışını. Ultrasonda 6 haftalık göründü. İki hafta üst üste 6 haftalık göründü ultrasonda
Eşimin halasının gebeliginde ultrasonda bebeğin kalp atışını bı turlu goremedilerEvet baktı vajinal yoldan ama goremedi kalp atışını. Ultrasonda 6 haftalık göründü. İki hafta üst üste 6 haftalık göründü ultrasonda
Baska bir doktra gttn miBebek ultrasonda bir hafta önce görüldü geç döllenmeydi geç görüldü sata göre nerdeyse 2 buçuk hafta geri. Kalp atışını hâla alamadık bu durumu yaşayan var mı yardımcı olun lütfen.
Güzelim üzmek istemem ama gelişimi durmuş gibi çok üzgünümEvet baktı vajinal yoldan ama goremedi kalp atışını. Ultrasonda 6 haftalık göründü. İki hafta üst üste 6 haftalık göründü ultrasonda
Eşimin halasının gebeliginde ultrasonda bebeğin kalp atışını bı turlu goremediler
Beni aradı kürtaj olcam filan dedi olma dedim başka doktora git
Doktorum iyi filan falan yaptı
Ya dedim bazen atışı duymuyorlar, bidaha baktır
İki gün sonraydi sanırım kan vermiş yeniden baktirmis o da.
Sonuç kalp atışı duyuldu
Bebekte doğdu kocaman old
Ben de farklı doktora gittim ama alamadı kalp atışını yine bir hafta daha beklicem galibaEşimin halasının gebeliginde ultrasonda bebeğin kalp atışını bı turlu goremediler
Sonuç kalp atışı duyuldu
Bebekte doğdu kocaman oldu bile şuan
Zaten iyi bir doktor hemen kürtaj yapmaz. Ben 6 haftalık gittim duyulmadı. 9. Haftaya kadar bekledik, başka doktora da gittim değişen bir şey olmadı maalesefEşimin halasının gebeliginde ultrasonda bebeğin kalp atışını bı turlu goremediler
Sonuç kalp atışı duyuldu
Bebekte doğdu kocaman oldu bile şuan
Çok üzgünüm ilk gebeliğim. Hâla bir umut bekliyorum. Çok geçmiş olsun sizedeZaten iyi bir doktor hemen kürtaj yapmaz. Ben 6 haftalık gittim duyulmadı. 9. Haftaya kadar bekledik, başka doktora da gittim değişen bir şey olmadı maalesef![]()
Çok teşekkür ederim, ilk gebeliklerde sık oluyormuş bu durum. İnşallah mucize olur senin için ama üzülme. Sağlıklı olsun önemli olan buÇok üzgünüm ilk gebeliğim. Hâla bir umut bekliyorum. Çok geçmiş olsun sizede
Cok cok üzüldüm gercektenZaten iyi bir doktor hemen kürtaj yapmaz. Ben 6 haftalık gittim duyulmadı. 9. Haftaya kadar bekledik, başka doktora da gittim değişen bir şey olmadı maalesef![]()
Peki anlamadığım şu kiZaten iyi bir doktor hemen kürtaj yapmaz. Ben 6 haftalık gittim duyulmadı. 9. Haftaya kadar bekledik, başka doktora da gittim değişen bir şey olmadı maalesef![]()
cuma günü benimde başıma geldi canım çok geçmiş olsun kürtaj oldum cumartesi doktor öyle dedikten sonra inanmadık başka doktora gittim sonra alttan ultrasyona baktı aynı şey çıkınca kürtaj oldumBebek ultrasonda bir hafta önce görüldü geç döllenmeydi geç görüldü sata göre nerdeyse 2 buçuk hafta geri. Kalp atışını hâla alamadık bu durumu yaşayan var mı yardımcı olun lütfen.
Bende düşüş olmadı gayet güzel arttı takip ettiğim süre boyunca. 6 haftalık olana kadar gitmedim kalbi duyalım sürekli gitmeyelim diye. Orada kese ve bebek gördük, kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta sonra gel geç döllenme olabilir dedi, gittim yine yoktu bebek de büyümemişti zaten. Bir hafta sonra yine gel dedi yine aynıydı, sağlıksız gebelik dedi. 1 hafta daha bekleyip kürtaj olduk, kanama vs hiç olmadı bendePeki anlamadığım şu ki
betaHcg de ki düşüş, düşük olduğunu belli etmiyor mu
Kan takiplerini mi birakmistiniz?