Arkadaşlar yardımcı olun lütfen bebeğin kalp atışı yok

zynppp0119

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
16
4
1
28
Bebek ultrasonda bir hafta önce görüldü geç döllenmeydi geç görüldü sata göre nerdeyse 2 buçuk hafta geri. Kalp atışını hâla alamadık bu durumu yaşayan var mı yardımcı olun lütfen.

Evet baktı vajinal yoldan ama goremedi kalp atışını. Ultrasonda 6 haftalık göründü. İki hafta üst üste 6 haftalık göründü ultrasonda
Eşimin halasının gebeliginde ultrasonda bebeğin kalp atışını bı turlu goremediler
Beni aradı kürtaj olcam filan dedi olma dedim başka doktora git
Doktorum iyi filan falan yaptı
Ya dedim bazen atışı duymuyorlar, bidaha baktır

İki gün sonraydi sanırım kan vermiş yeniden baktirmis o da.
Sonuç kalp atışı duyuldu
Bebekte doğdu kocaman oldu bile şuan

Eşimin halasının gebeliginde ultrasonda bebeğin kalp atışını bı turlu goremediler

Sonuç kalp atışı duyuldu
Bebekte doğdu kocaman old

Sonuç kalp atışı duyuldu
Ben de farklı doktora gittim ama alamadı kalp atışını yine bir hafta daha beklicem galiba

Sonuç kalp atışı duyuldu
Zaten iyi bir doktor hemen kürtaj yapmaz. Ben 6 haftalık gittim duyulmadı. 9. Haftaya kadar bekledik, başka doktora da gittim değişen bir şey olmadı maalesef 😔

Zaten iyi bir doktor hemen kürtaj yapmaz. Ben 6 haftalık gittim duyulmadı. 9. Haftaya kadar bekledik, başka doktora da gittim değişen bir şey olmadı maalesef 😔
Cok cok üzüldüm gercekten

Peki anlamadığım şu ki
betaHcg de ki düşüş, düşük olduğunu belli etmiyor mu
Kan takiplerini mi birakmistiniz?

Bebek ultrasonda bir hafta önce görüldü geç döllenmeydi geç görüldü sata göre nerdeyse 2 buçuk hafta geri. Kalp atışını hâla alamadık bu durumu yaşayan var mı yardımcı olun lütfen.
cuma günü benimde başıma geldi canım çok geçmiş olsun kürtaj oldum cumartesi doktor öyle dedikten sonra inanmadık başka doktora gittim sonra alttan ultrasyona baktı aynı şey çıkınca kürtaj oldum

Peki anlamadığım şu ki
betaHcg de ki düşüş, düşük olduğunu belli etmiyor mu
Kan takiplerini mi birakmistiniz?
Bende düşüş olmadı gayet güzel arttı takip ettiğim süre boyunca. 6 haftalık olana kadar gitmedim kalbi duyalım sürekli gitmeyelim diye. Orada kese ve bebek gördük, kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta sonra gel geç döllenme olabilir dedi, gittim yine yoktu bebek de büyümemişti zaten. Bir hafta sonra yine gel dedi yine aynıydı, sağlıksız gebelik dedi. 1 hafta daha bekleyip kürtaj olduk, kanama vs hiç olmadı bende

Back
X