Doğuma Hazırlık Arkadaslar yardimci olur musunuz lutfen?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

acelya34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
5
0
1
29
merhaba arkadaslar
30 haftalik hamileyim ve bugun doktora gittik. Bacaklarinin 10 gun geriden gelistigi soylendi.
2li 3lu test yaptirmadik ne gelirse Allah'tan dedik. Renkli ultrasonda hersey normal cikmisti dusuk bir ihtimal de olsa down sendromu olabilir dedi doktor. Esimin yasi 28 benim ise 22. Bu zamana kadar hepsi normaldi simdi 10 gun geriden geldigi soylendi.
Bilgisi olan paylasabilir mi lutfen. Basindan gecen tanidigi akrabasi olan varmi?

Bazen ultrason da da ölçümler hatalı olabiliyor canınızı sıkmayın son haftalarda kilo alamama hatta zayıflama bile olabiliyor bebekte

Geçen doktor bana da onu demişti bacak uzunluğu %8 persentildi. ikili testte ihtimal 90000de bir çıkmış olmasına rağmen çok üzüldüm korktum sora başka doktora gittim bana kısa diyen perinatologdu normal doktorum ölçtüğünde %53 persentil gayet normal dedi bunla ilgili akademik araştırmalar yaptığımda 22. Haftalık gebelikte bu persentil farklarının 3-4 mm uzunluk farkıyla oluştuğunu da farkedince yanlış ölçülmüş heralde dedim... doktor arkadaşlarla konuştuğumda da eşimin ve benim genetik mirasımıza bağlı olarak çok uzun olmasının saçma olduğunu söylemişti Allah korusun tabi ki ama şimdiden kendini böyle ihtimaller için yıpratma

Benim anlamadigim renkli ultrasonda herseyine bakildi hepsi 20 haftalik cikti. Sonradan boyle bi durum olmasi normal mi sizce? Cunku down sendromu 11. 14. Hafta arasi cikiyor oyle degilmi? Benim boyum 150 cm 155 cm araliginda ve minyon tipliyim. Insallah saglikli bir bebek dunyaya getiririz hepimiz arkadaslar Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…