Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

sevgikelebegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
114
11
118
ben geçen ay klomen kullandım bu ay adetim 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım ama sonuç negatifti ve hala adetim başlamadı yani 8 gündür bekliyorum gelmiyor şunuda belirteyim daha öncede klomeni kullanmıştım ve hamile kalmadığım için hepsinde adet görmüştüm bu kez olmuyor işte yaa aranızda böyle bişeyle karşılaşan var mı? fikriniz var mı?

Yilda bir iki kez adet gecikmesi normaldir. Bende de olmustu ve 10 gun gecikmisti. Belkide yumurtan catlamadigi icindir. Klomen ile olan iliskisini bilemiyorum, cunku ben henuz baslamadim.. Kan testi yapmissin ama, yinede hamile olmani dilerim..

selamlar..yerimseniben

teşekkürler canım bilemiyorum hayırlısı olsun rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evletlar nasip etsin inşallah

hamile olabirsin benim bir arakadaşım böyle uzatmaları oynadı sonra bi baktık hamile doktuna mutlaka danış 8 gün az değil canım, oda bir kaç ay hep geç oldu geç oldu klomenden dolayı ve bebişi olcak şimdi :1hug:

Son düzenleme:

canım ben kan tahlili yaptırdım negatifti bilmiyorum bikaç gün daha bekliyeyim giderim doktoruma artık

canım bende klomen kullandım ikinci ayımda bir hafta gecikmeyle adet oldum.ozaman çok umutlanmıstım ama negatif çıkmıstı klomen adet gecikmesi yapabiliyomus.ama inşallahta hamilesindir.çok şükür ben tedavimde üçüncü ayımda hamile kaldım.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

sevgi kelebeği canım benim kuzenimde senin durumundaydı idrar testi yaptı çkmadı adette olmadı veeeeeee 2.5 ay sonra hamile olduğunu kan testinde öğrendi..kan testi yaptır...hayırlısıyla hamilesin bence...

çok saolun arkadaşlar evet klomen geçikme yapıyor biliyorum geçen senede kullanmıştım hep haftasında regl oluyodum bu sene yine başladım klomeni ilk ayda ne bebek ne regl hiç bişey yok bugün 10. günüm kan testi yaptırdım cnm sonuç negatif malesefff

hayırlısı olsun tatlım ah şu nazlı bebişler bir gelmiyorlar annelerini çok ama çok üzüyorlar BEBEĞİMİ ÇOK ÖZLEDİM YAAAA :çok üzgünüm:

arzum86 senin için.... sağol gülüm bana yakınlığın için teşekkür ederim.a.s. iğnelerim bitti. Gerekli çalışmalarıda yaptık beklemedeyim senin içinde üzüldüm tatlım dualarımız karşılıklı rabbim hakkımızda hayırlısını versin benim özel msj hakkım yok daha 35 msj var 50 olması lazım özel mesajda insan birebir olduğu için daha paylaşıyor ve herşeyi daha açık anlatabiliyor kendine iyi bak bebişlerimiz annelerine gelecek allah'ın izniyle öptüm kaydirigubbakcemile3 canım. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…