Arkadaslar yardımcı olurmusunuz:(?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Belki dert degıl ama ben temmuz ayında tatıle gıttım epey yandım geldıgımde cok aşırı esmerlesmıstım normalde tenım bembeyaz aradam bu kadar zaman gectı buğday tenlı oldum hala beyazlayamadım hatta arkadaşlar ne oldu kız kumrallasmıssın dedıler bu bronzluk kalıcımı ya?

Üc ayda eski haline dönemezsin ki.. Fazla bronzlastiginda bi seneyi buluyor neredeyse açılmak..kalica olmaz merak etme..kese yaparsan süreci hızlandırabilirsin.

Emin misin gercekten çok beyaz olduğundan ?

Ben epey uğraşırım bronzlaşıcam diye iki ay kasarım. Ikı hafta durur o esmerlik sonra gene bembeyaz olurum.

Rutinim bu her yaz.. Kendimi bildim bileli

Benim beyaz tenli bi arkadaşımda böyle bronzlaşmıştı öyle kolay beyazlamadı bi beş altı ay sonra eski haline geldi. Ben de beyazım ama ben olsa olsa kızarırım bronzluk öyle kolay değildir :)

Emin misin gercekten çok beyaz olduğundan ?

Ben epey uğraşırım bronzlaşıcam diye iki ay kasarım. Ikı hafta durur o esmerlik sonra gene bembeyaz olurum.

Rutinim bu her yaz.. Kendimi bildim bileli

valla beyaz tenlıyım ılk kez basıma böyle bırsey geldı ama 9 gun paso yandım

valla beyaz tenlıyım ılk kez basıma böyle bırsey geldı ama 9 gun paso yandım
Ilk kez mi bronzlaşınız ?

ben sıcak bir bölgede doğdum büyüdüm hep Güneş gördüm ve buna rağmen cok beyazım. Güneşsiz bi memlekette iç organlarım Açıkta gezerdim heralde..

Ama siz soğuk sehır insani iseniz ve ilk kez bu şekilde bronzlaştıysanız bu bir Parça Kalıcı olabilir ..

Hamam yapın ayda bir..

Kese devamlı..

Güney Kore markası var missha.. Beyazlatıcı özellikli ürünleri var. Yüz için onlardan faydalanabilirsiniz

Aaa ben de benzer durumdayım.
Ben buğday tenliyim gerçi.
Kışın çok az açılır rengim. Kumral olurum yani en fazla.
Geçtiğimiz yaz uzun bir tatil yaptık.
Tenim hâla yaz gibi buğday duruyor.
Ben çok mutluyum açıkçası. Beyaz renk sevmem kendimde.

evet ama tuhaf hısedıyorumda kendımde sankı bır yabancılık var hıssı

Ah simdi hos geliyor, gencsiniz bronzlastiniz 10 gun gunesin altinda yattiniz, ne guzel..
Ama sonra buraya yine yazacaksiniz, kizlar daha 35 bile olmadim heryerimde gunes lekeleri, yuzumde kirisikliklar var diye.
Benden size tavsiye, sakin direk gunese hicbir korumasiz cikmayin, sonra ah vah edersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…