arkadaslar yardımcı olurmusunz

annesinin_melegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
147
1
96
Kocaeli
Benım sorunum şişme:kedi:
ayaklarım ellerım falan şiştimafoldumben bunun sebebı tuzlu kızartma falan olabılırmı bılen varmı bıde ben son ayımdayım soguk içeçekler ve dondurma zararlımı yardımcı olursanız sevırım :sinifsinif:

ay bnde çok korkuyorum şişerim die eyvahedigeldismile tuzlu gıdalar şişiriyo tuzu çok azaltman lazımdı dondurma zararlı değil özellikle sadesi faydalıymış bile kalsiyum bakımından kilo falan yapmazmış gecen gun tvde bu konu işlenmişti yerimseniben doğumunada çok az kalmışş Allah sağlıklı bı şekılde kucağına almayı nasıp etsin :Saruboceq:

amin canım saol bende yenı pazar gunu şiştim bırden daha once bıse yoktu cevapladıgın ıcın tesekkurler ne kadarlık oldugunu bılmıyorum ama sanada hayırlı dogumlar

QUOTE=consol;12919407]benim de çalışırken çok fazla şişiyordu elim ayağım... ama şimdi o kadar değil.. tabiki biraz oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil... acaba çok mu hareketsiz kalıyorsun? dediğin gibi tuzlu yiyeceklere de bağlı bu durum.

dondurma ben de çok yiyorum. umarım zararı yktur.[/QUOTE]
haraketsız degıl tam tersı oturup dınlendıgım yok :hulya:
dondurma konusuna gelınce bırı eşime zararlı demıs bana yedırmıyo:gitme:

ayy daha havalar ısınmadı yaa nasıl yıyorsunuz dondurma dıkkat edin hasta olursunuz falan sonra öksür hapşır bebekte zıplar durur içerde opuyorumnanaktan 31 haftalık oldum artık
bu arada asitli fazla içme,ayaklarını yukarı kaldırarak oturun dıolar ıyı gelıomuş kafamçokkarıştı

dogumdan 1 gun once cekılmıs bı resmıme baktım da tanıyamadım kendımı. elım ayagım burnum yuzum allahım her yerım oyle sıs kı. kı bende gebelık sekerı wardı kısıtlı ve duzenlı yerdım. ona ragmen felaket haldeydım son ayımda. dogumdan 1 ay sonra anca ayaklarımın sısı falan ındı. korkmayın zamanla gecıyor

ya bende çok korkuyorum şişmekten. 7. aydayım hala bişey yok çok şükür. son ayda mı şişmeye başlanıyo.
bende 1 aydır felaket dondurma yiyorum. bi tek benimdir zannediyordum ama yiyenler varmış neyse ki

Tuzlu yememeye çok gayret ediyorum. Ben güzel bi hamileydim şu ana kadar. Çalağım, kilom, şişim yoktu. Son ayımdayım. Son aya kadar aşermedim hiç. Ama şuan dondurma delisiyim. Günde 1 kiloya yakın yiyordum. Ama 3 gün önce hastalandım. Boğazım şiş, burnum akıyor. :sinifsinif: Ellerimde şişti. Bilmiyorum dondurmayla alakalı mı? O yüzden dikkat kızlar. Birde ben dondurmanın bebeğe kilo aldırdığını duymuştum.

son ay gerçekten çok tehlikeli. bende ilkinde çok şişmiştim. zaten çokda kilo almıştım o zaman. bebek için zararlıymış şişlikler. tuzu mümkün olduğunca az atın. dondurmanın hiçbir zararı yok tam tersi faydalı arkadaşlar. yalnız yedikten hemen sonra ılık su için mutlaka. hasta olursanız bebeğinizde hastalanır içeride. hepimize hayırlı doğumlar

son aya kadar bendede hiç şiş yoktuguclubacismile neyse yarın doktorumu özellıkle su dondurmayı sorucam yoksa eşim bana hiç yedırmıcek:gitme:alsanaalsanasmile

Arkadaslar ben duydum ki dondurma gibi cok soguk veya cok sicak yemek yada icmek zaraliymis bebege. Lutfn daha dikkatli olun. Inanin hamileligimden beri sanirim hic dondurmaya elimi surmedim. Birak onu dolaptran cikardigim icecekleri bile oda sicakligina gelmesini bekliyorum ondan sonra tuketiyorum.

canım yağ ve tuzla aram yoktur benim. tatlıyla içli dışlıyım ki 18 kilo aldım ama elim ayağımda şiş yok... bence başta tuzludan uzak dur. ben bol bol dondurma yiyorum. maşallah bişisim yok

slm arkadaslar tuzlu yemeyin ama bol bol da yuruyus yapin yurusun faydasi cok oluyor ben ikinci hemileligimde 8 ayima kadar yuruyus yaptim hem dogumunuzda kolay olucaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…