Arkadaslar yardimici olurmusunuz

Avrelnisan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
114
25
13
27
Arkadaslar mrb bugun saglik ocağindan aradilar gittim bebegim henuz kucuk oldugu icin tetanoz aşisi yapmicaz dediler ancak 21 hactalik olunca gel dediler hemilelikte tetanoz aşisi yapan varmi lutfen yardim olun kaynanam kesinlikle yapma diyor her aşi yapiaz diyo ne yapmaliyim

Gebelikte yapiliyor bu asilar biri 21 digeri sanirim 24. Veya 28.Haftada aile sagligi merkezleri bu asilari yapmaktan sorumlu iki gebeligimde de yaptirdim

Cooook nadir yaptirmayan onlarda asiya karsi olan insanlar bazi drlarda gerek gormuyor ancak dogum esnasinda kullanilan materyallerde plur ki bulasir bebege ve anneye zarari olur maksadiula yapiliyor bu asi bence mutlaka yapilmali ihmale gelmez

Ben yaptirdim 24hfta gttmyaptilr onceki gebelkdede yptrdmoglumda dogumda herhngu birsey yasammk icin ypiolar bnce yptirin

Bana da gel dediler açıkçası bu aşı tartışmalarında benim de kafam karışık yani her iki düşünceyi savunanlar da var ama düşünüyorum eğer bişey olursa hayat boyu unutmam o aşıyı yaptirmadigimi ve kendimi asla affetmem . Yani zararı vardır ama yararı daha fazla arada kalan doktorlar da bu şekilde soyluyo zaten kamusal bi konu olduğu için hakkınızda kamusal dava açılır .ben yaptiricam ama bana iki doz yapacaklarını söylediler ben buna itiraz edicem sadece .en son ne zaman oldunuz diye soru ben de küçükken dedim yetiskinken hatırlamıyorum dedim .öyleyse iki doz vururuz dediler bunu kabul etmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…