- Konu Sahibi immortalwoman
Yaklaşık 2 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce hareketlilik % 7 sperm sayısı 3,3 milyondu ama bugun test yaptırdık ve sonuclar bizi mahvetti.sperm sayısı 0,6 milyona hareketlilikte %0 düşmüş.yani daha da beter olmuş sonuc.ameliyat olalıda 8 ay bitti.doktorum demişti ki ameliyatını olsun sperm sayısı 5 milyonun üzerine mutlaka çıkar aşılama yaparız.bu sonuclar ile su an aşılama imkansız.hatta morfoloji yaptıralım dedik sperm sayısı azlığından onu bile yapamadılar.hemen smyrna tüp bebek merkezine gittik onlarda kesinlikle tüp bebek dedile ve 7000 lira fiyat verdiler.o zaman tutamadım kendimi başladım ağlamaya.sinirlerim çok bozuldu çünkü.bu para çok bize üstelikte tutmama şansı da var ikincisine asla gücümüz yetmez.nolur bana fikir verin tecrübelerinizi yazın açılmış konuları takip ettim ama kafam çok karıştı çoğu konuda eski tarihli.
**** ege üniversitesinde tüp bebek süreci nasıl işliyor ve ne kadara mal oluyor?
**** smyrana ki doktor rapor çıkartıp ilaçları falan raporla alabiirsiniz dedi ama tam ilgi alamadık.ne raporu çıkartıyorz nasıl çıkartıyoruz?
****ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlarım tavsiye edermisiniz? ki baska sansım yok galiba?
benim kan testlerim ve hormon testlerim normal çıktı.doktor rahim filmine gerek yok dedi benim için sadece rahim içi tektikler yapılacak dedi.rahim filmi nasıl çekiliyor?
sorulamı cevaplaya arkadaşlarıma şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.
**** ege üniversitesinde tüp bebek süreci nasıl işliyor ve ne kadara mal oluyor?
**** smyrana ki doktor rapor çıkartıp ilaçları falan raporla alabiirsiniz dedi ama tam ilgi alamadık.ne raporu çıkartıyorz nasıl çıkartıyoruz?
****ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlarım tavsiye edermisiniz? ki baska sansım yok galiba?
benim kan testlerim ve hormon testlerim normal çıktı.doktor rahim filmine gerek yok dedi benim için sadece rahim içi tektikler yapılacak dedi.rahim filmi nasıl çekiliyor?
sorulamı cevaplaya arkadaşlarıma şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.