Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Sinirlerim çok bozuk!!!!

Selam canım
öncelikle acil şifalar dilerim . bir şey sormak isterim benimde eşimdeydi sorun tam olarak ama benden rahim filmi vs vs hiç bir şey istememişlerdi iki tedavimde de .
eşlerde bariz sorun olunca kadından bir şey istemiyor demişti hemşireler gerek görmüyorlar demişti .

ikinci olarak ise canım eşine hergün keçiboynuzu kaybatıp içir inan bana 2 ay sonra aradaki farkı yaptırdığınız testte sende göreceksin ...

bu arada tam bir senedir ara vermeden keçiboynuzu içiriyorum zaten inan bana bir değişme olmadı şaşkınlığımda bundan zaten ameliyattan önce daha iyiydi sonuclar fakat su an husran.

kızlar burdan her aşamayı adım adım yazacağım benim gibi yardıma bir fikre ihtiyacı olanlara bende yardımcı olayım.az önce 0232 390 36 58 /390 36 59 numaralı telefondan ege üniversitesini aradım.19 eylül sabah 09.00 'a randevu verdiler.eşimle birlikte gitmem gerekiyormuş.benden;

***her ikimizinde nüfus kayıt örneğini,
***birer adet fotoğraf,
***ssk prim ödeelerimizin dökümanını ( ben eşim üzerinden bakıldığım için sadece eşimin kini istediler),
***bu güne kadar yapılan tüm testleri,
***100 tl de dosya ücreti istediler.

eşimin 3 günden az 5 günden fazla olmamak kaydıyla cinsel perhizli olması gerektiğini soylediler herhalde tekrar test alacaklar.

şimdi benim öğrenmek istediğim benim su ana kadar sadece kan ve hormon testlerim yapıldı ve onlarıda bulamıyorum.yai götürebileceğim hiçbir test sonucum yok.benden ne gibi testler isteyecekler ve ben hızlı ilerleyebilmek adına ne yapabilirim testler hakkında.mesela ben eylül 14 15 gibi adet olacağım.ama hastaneye 19 unda gideceğim.yani bazı testlerde adetli olmak gerekiyormus ya 1 ay daha beklememek adına randevuya gitmeden önce yaptırabileceğim testleri yaptırayım mı ? yoksa hiçbirsey yaptırmayıp hastanenin yonlendirmesinimi bekleyeyeyim?

kızlar burdan her aşamayı adım adım yazacağım benim gibi yardıma bir fikre ihtiyacı olanlara bende yardımcı olayım.az önce 0232 390 36 58 /390 36 59 numaralı telefondan ege üniversitesini aradım.19 eylül sabah 09.00 'a randevu verdiler.eşimle birlikte gitmem gerekiyormuş.benden;

***her ikimizinde nüfus kayıt örneğini,
***birer adet fotoğraf,
***ssk prim ödeelerimizin dökümanını ( ben eşim üzerinden bakıldığım için sadece eşimin kini istediler),
***bu güne kadar yapılan tüm testleri,
***100 tl de dosya ücreti istediler.

eşimin 3 günden az 5 günden fazla olmamak kaydıyla cinsel perhizli olması gerektiğini soylediler herhalde tekrar test alacaklar.

şimdi benim öğrenmek istediğim benim su ana kadar sadece kan ve hormon testlerim yapıldı ve onlarıda bulamıyorum.yai götürebileceğim hiçbir test sonucum yok.benden ne gibi testler isteyecekler ve ben hızlı ilerleyebilmek adına ne yapabilirim testler hakkında.mesela ben eylül 14 15 gibi adet olacağım.ama hastaneye 19 unda gideceğim.yani bazı testlerde adetli olmak gerekiyormus ya 1 ay daha beklememek adına randevuya gitmeden önce yaptırabileceğim testleri yaptırayım mı ? yoksa hiçbirsey yaptırmayıp hastanenin yonlendirmesinimi bekleyeyeyim?

canım bulamadığın testleri nerde yaptırdıysan tekrardan çıktılarını iste, verirler yenisini.
bu da bir çözüm olabilir diye düşündüm.

canım bu tahlilleri smryna da yaptırdıysan güvenme. orda benimde eşimin tahlil sonuçlarını 0 çıkardılar. irenbeye git.orda tahlil yaptır. ben şu anda 22 haftalık ikizlerime hamileyim. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.

canım bu tahlilleri smryna da yaptırdıysan güvenme. orda benimde eşimin tahlil sonuçlarını 0 çıkardılar. irenbeye git.orda tahlil yaptır. ben şu anda 22 haftalık ikizlerime hamileyim. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.

amin canım inşallah sanada hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.özel bir laboratuarda yaptırdık smyranaya zaten hiçmi hiç güvenmiyorum tamamaen ticari olarak yaklaşıyorlar insana.tüp bebeğe karar verdik nasipse randevumu aldım ege ünv.baslayacağım.

Back
X