Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam,

arkadaslar sol yumurtaligimda suan 22,7 mm olan bir yumurta var

ve doktorum dedi bu gece iliski olsun yarin sabah olsun,yarin aksam olsun ve böylece devam.

zaten 3 gündürde iliskiyi yasaklamisti.

Simdi sizden ricam,lütfen bana söylermisiniz,nelere dikkat etmeliyim?

off kafayi yiyecez bebek bebek diye.

benimde yumurtlama günlerimde aynı cümleyi kullanmıştı doktorum ve hemen gebe kaldım .. doktor 3 gün ilişkiyi neden yasakladı onu anlayamadım :26:

canım ilişkiden sonra ayaklarını yüksek bir yere kaldır poponun altınada yastık koy en az yarım saat o şekilde yat . ve mümkünse sabaha kadar banyo yapma .

canım ilişkiden sonra ayaklarını yüksek bir yere kaldır poponun altınada yastık koy en az yarım saat o şekilde yat . ve mümkünse sabaha kadar banyo yapma .

canim ya umut fakirin ekmegi..diyorum birde sol tarafa dogru mu cevirsem kendimi bu yarim saat ayaklar yumarida dikiliyken ve yastik poponun altindayken?

ben ilk gebeliğimde ilişkiden hemen sonra gebe kaldım,düşük ile sonuçlandı .. 2. sinde de aynı şekilde hemen gebe kaldım spermin kaliteli olması için sabah ilişkiye girmeyi ve spermin sürekli yenilenmesini öneriyorlar ..

canim ya umut fakirin ekmegi..diyorum birde sol tarafa dogru mu cevirsem kendimi bu yarim saat ayaklar yumarida dikiliyken ve yastik poponun altindayken?

yok tatlık sen direk ayaklarını duvara daya yat :))) ve arkadaşlar şöyle bir şey yapıyorlar . ilişkiden sonra eşlerine ayak bileklerinde tutup silekeletiyorlar spermeler hemen içeri gitsin dışarı akmasın diye . sende dene bunu . sonra ayakların havada yat . Eşin su getirsin sana fındık fıstık yedirsin oda boş durmasın yanı baksın sana yatarken . inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll güzel haberlerini verirsin

Canim yaaaa sagol

ne tatli yazmissin,Insallah canim Insallah,yavrucugum gelir biran önce

evet bir kere esime ayaklarimi iyice yumari kaldirsin demistim yani alt kisim iyice havaya dikilsin diye,ama silkelemeyi de deneriz o zaman

sende mi melegini bekliyorsun canim?evet ise cevabin,ne zamandir beklemektesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…