Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim varr (pozitif gebelik testi)

zeynepasn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
14
10
1
23
Arkadaslar benim reglime 4 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ertesi gün yeniden yaptım yeniden silik çıktı ama doktorlar reglimin geçmesi gerektiğini söyledi ama ben aynı zamanda guatr hastasıyım miyomum var hormonlarim guatrdan dolayı yüksekse gebelik testinde pozitif çıkmış olabilir mi lütfen yardımcı olun😞

Arkadaslar benim reglime 4 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ertesi gün yeniden yaptım yeniden silik çıktı ama doktorlar reglimin geçmesi gerektiğini söyledi ama ben aynı zamanda guatr hastasıyım miyomum var hormonlarim guatrdan dolayı yüksekse gebelik testinde pozitif çıkmış olabilir mi lütfen yardımcı olun😞
Bende de bir cmlik nodül ve hasimato var guatr gebe kalmani zorlaştırır kana gebelik yansıtmaz eğer kanda çıktıysa yada testte muhtemelen pozitiftir bikac gün sonra tekrar ver bence ♥️☺️ inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bende de bir cmlik nodül ve hasimato var guatr gebe kalmani zorlaştırır kana gebelik yansıtmaz eğer kanda çıktıysa yada testte muhtemelen pozitiftir bikac gün sonra tekrar ver bence ♥️☺️ inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Kanda da pozitif cikti çok şükür, 1 senedir olmuyordu çocuğumuz benim guatrim olduğu için çok şükür hayırlı haberi aldık çarşamba günü de ilk randevuya gideceğiz insallah

Z zeynepasn çok tebrik ederim 😍kanda kaç çıktı değeriniz? Benim de çok silik çıktı erken gebelik testinde ama normal testte çıkmadı.

Eklentiler

• IMG_20230701_192029.webp
    IMG_20230701_192029.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 85
Tebrikler 🎊🎈 gebesiniz bence. İkinci cizgi silik bile çıksa gebelik var demektir. Cok istisna dışında

Back
X