arkadaşlar yardımmm...benim gibi olan var mııı!

yesimxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
38
2
46
merhaba arkadaşlar k.k yı sürekli takip ediyodum ama henüz yeni üye oldum burda en azından içimin biraz daha rahatlayacağını düşündüğüm için sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim yaklaşık 1 senelik evliyim şimdiye kadar düşünmüyoduk korunuyoduk ama bu ay bebişimiz olsun istedik ve denedik şuanda yumurtlamamdan 9 gün geçti ve adetime 6 gün var ilk günlerde kasıklarımda yanarak ağrı hisettim bu 2-3 gün sürdü bu aralarda belimde şiddetli bi ağrı var ara ara kasıklarıma da vuruyo,çok gazım var ve yoruluyorum çok uyuma isteği var,ama göğüslerimde bi acıma yok,çalışıyorum çalıştığım yerde ne kadar çok bebk isteğimi bildikleri için bana psikolojik diyolar çok sıkılıyorum.sağlık ocağındaki doktorum bi kan testi yaptır 1 hafta bile olsa sonuçta bi yükselme olabilir bakalım dedi bugün yaptırdım 0.23 çıktı yani negatif biliyorum erken davrandım adetimi bekliycem yani 23 ekim nolur sizlerde bana yardımcı olun benim gibi beli çok ağıran oldumu belirti olarak..

yeşimxx merhaba. sakın stres yapma stres bile döllenmeyi etkiler gebe kalamazsın bende temmuzda denedim 1 ay ama benimde olmadı stresten. hergün gittim kan testi yaptırdım delik deşik oldum baktım iice zıvanadan çıktım bıraktım uğraşmayı. hem kendimi yordum hem eşimi . çünkü aksama kadar nete girip hatta abartıp sabaha kadar nette gezip bebekti bebek odasıydı çin takvimiydi yok gebeyken nasıl beslenmeli onlara kadar arastırdım hatta kendimi gebe hissedip oyle beslenip eşiminde öyle davranmasını istedim sonra regli oldum kabussssssss.. daha sonra yok dedim sen cıvıttın sana cezaa dedim . bıraktımm. diyorumki ben yaşadımm. hemen gebe kalacaksın diye birşey yok gidip erkenden test yaptırma o bile stres kaynağı. en az 6 ay en fazla 1 yıl diyorlar. o yüzden yeşim sakın ama sakın düşünme gebe miyim değilmiyim diye hata yaparsınn. bir ablam var yumurtaları çatlamıyordu dünyanın iğnesini kullandı yıllarca çocuk olmadı bıraktım artık uğrasmayacağim çünkü olmuyor diyordu. hergördüğümde ağlıyor ağlıyordu perişandı artık nasıl özlem duyuyordu çocuklara. işte bıraktım artık denemicem iğneleri de keseceğim dedi ve kesti. tatile gideceğim kafamı dinlicem eşimle dedi ve gitti. ve inanabiliyormsun tatilde hamile kaldii. anladın dime çünkü stres yoktu tatilde. rahattı aklına bile getirmedi bu konuları. işte demek istediğim bu neyse çok konustum bişi olursa yaz bana cevaplarım sorularını. kolay gelsin canımmm

canım senin yaşadıklarını daha önce bende yaşadım. belki bir çok gebe kalmak isteyenler de yaşıyordur. aslında arkadaşlarının dediği doğru psikolojik yani benimki öyleydi çünkü bende 8 ay uğraştıktan sonra hamile kaldım. senin gibi bu belirtileri yaşıyordum ama hep sonu hüsran... gerçi belli de olmaz belkide hamilesindir inşallah yani. sana tavsiyem bebek düşündüğün için şimdiden folik asit kullan ben ilk gebeliğimde kullanmamıştım ve çok büyük sorunlar yaşadım. gebe kaldıktan sonra iş işten geçmiş oluyorda . birde kafana çok takma oldumu acaba diye çünkü benimki boşverdiğim anda oldu biraz rahat olmak gerekiyo. çok konuştum galiba...

teşekkürler meaprove stres yapmıyorum ama belimin ağrısı aklıma getiriyo bu sefer düşünmeye başlıyorum doğal olarak elimde olmadan ama oyalanmaya çalışıyorum emin ol hayırlısı ne diyim verende Rabbim vermeyende...

teşekkürler zeyden 84 folik asit 3 aydan beri kullanıyorum biraz kansızdım kilo da aldım değerlerimde gayet iyi şuanda doktor bırakabilirsin dedi ama bebek istediğimi söyleyince o zaman bi süre daha devam et kan değerlerin ne kadar yüksek olursa düşük ihtimali azalır dedi bende devam ediyorum yani anlıycan.rahat olmak gerek haklısın takmamaya çalışıyorum ama bi an geliyo ister istemez düşünüyo insan hayırlısı bakalım paylaşırım sizlerle 6 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…