yeşimxx merhaba. sakın stres yapma stres bile döllenmeyi etkiler gebe kalamazsın bende temmuzda denedim 1 ay ama benimde olmadı stresten. hergün gittim kan testi yaptırdım delik deşik oldum baktım iice zıvanadan çıktım bıraktım uğraşmayı. hem kendimi yordum hem eşimi . çünkü aksama kadar nete girip hatta abartıp sabaha kadar nette gezip bebekti bebek odasıydı çin takvimiydi yok gebeyken nasıl beslenmeli onlara kadar arastırdım hatta kendimi gebe hissedip oyle beslenip eşiminde öyle davranmasını istedim sonra regli oldum kabussssssss.. daha sonra yok dedim sen cıvıttın sana cezaa dedim . bıraktımm. diyorumki ben yaşadımm. hemen gebe kalacaksın diye birşey yok gidip erkenden test yaptırma o bile stres kaynağı. en az 6 ay en fazla 1 yıl diyorlar. o yüzden yeşim sakın ama sakın düşünme gebe miyim değilmiyim diye hata yaparsınn. bir ablam var yumurtaları çatlamıyordu dünyanın iğnesini kullandı yıllarca çocuk olmadı bıraktım artık uğrasmayacağim çünkü olmuyor diyordu. hergördüğümde ağlıyor ağlıyordu perişandı artık nasıl özlem duyuyordu çocuklara. işte bıraktım artık denemicem iğneleri de keseceğim dedi ve kesti. tatile gideceğim kafamı dinlicem eşimle dedi ve gitti. ve inanabiliyormsun tatilde hamile kaldii. anladın dime çünkü stres yoktu tatilde. rahattı aklına bile getirmedi bu konuları. işte demek istediğim bu neyse çok konustum bişi olursa yaz bana cevaplarım sorularını. kolay gelsin canımmm