["Zuzuu16, post: 38657574, member: 647970"]Arkadaşlar bugun doktora gıttım doktorun dedıgı gebelık 5 hafta 5 gunluk ultrasonda kese gorulmedı alttan muayyene ettı orda gordu gec dollenme olmus olabılır dedı pazartesı gunu tekrar gıdıcem gelısıp gelısmedıgıne bakıcak cokk tedırgınımm basından boyle bı durum gecıren varmı lutfen yardımcı olun paylasın[/QUOTE]
Merhaba ben de 4 haftalikken ogrendim canim bu pazartesi 5 hafta bitecek . 4 haftalikken ultrasonla bakti direk alttan ama minicik sey dedi daha karindan gorunmemesi normal yani rahat ol Allahin izniyle bisey yoktur. Bana gorunmez diye karindan bakmadi bile yani .. Hayirli olsun canim Allahim saglikla kucaklarimiza almayi da nasip eylesin
Merhaba ben de 4 haftalikken ogrendim canim bu pazartesi 5 hafta bitecek . 4 haftalikken ultrasonla bakti direk alttan ama minicik sey dedi daha karindan gorunmemesi normal yani rahat ol Allahin izniyle bisey yoktur. Bana gorunmez diye karindan bakmadi bile yani .. Hayirli olsun canim Allahim saglikla kucaklarimiza almayi da nasip eylesin[/QUOTE]
Amin inşallah sagol canım sanada hayırlı olsun ınsallah hersey ıyı olur adımıza ister istemez tedırgın oluyorsun off zor bı sureç allah yardımcımız olsun
Aynen zor dönem evet aklına kötü şeyler getirme hiç.. Gelirse de Allahtan veren de O değil mi internetten de fazla okuma canım insanın psikolojisi bozuluyor.. İnşallah Rabbim kalp atışlarını da duyuğ sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.. O'na(cc) emanetiz..
Aynen zor dönem evet aklına kötü şeyler getirme hiç.. Gelirse de Allahtan veren de O değil mi internetten de fazla okuma canım insanın psikolojisi bozuluyor.. İnşallah Rabbim kalp atışlarını da duyuğ sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.. O'na(cc) emanetiz..
Rabbim cümlemizden razı olsun canım. ben de seninle aynı durumdayım 1 hafta var aramızda sanırım :) sakin olup dua ederek bekleyeceğiz. Bu mucizeyi nasip eyleyen Rabbim tamamına da hayrıyla erdirir inşaallah.. hakkımızda hayırlısı dediğin gibi .. Allaha emanet sen de meleğin de :*