arkadaslar yarın son kontolum herhalde

• Konu Sahibi Konu Sahibi tok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
ekrar gel bı bakalım pazartesı buyuk bır ıhtımalle yumurtalarını toplarız ınsallah dedı doktor ua edınde ıyı desın ve toplansın cok sısıtıler cunku oturup kalkmakta gucluk cekıyorum allah yardımcımız olsun hepımızındeeee

allah yardımcın olsun inşallah güzel haberi verirsin bize..

kızlar pazartesı yumurtalarım toplanıyor cok sukur hersey cok guzel dedı doktor

hayirli olsun cok saglikli ebmroyolarin olsun Insallah sonra da anneciklerine tutunsunlar hayirlisiyla.

ekrar gel bı bakalım pazartesı buyuk bır ıhtımalle yumurtalarını toplarız ınsallah dedı doktor ua edınde ıyı desın ve toplansın cok sısıtıler cunku oturup kalkmakta gucluk cekıyorum allah yardımcımız olsun hepımızındeeee

canım umarım tedavin hayırlı olur bebişinde sana tutunur hiç bırakmasın seni canım kaç gün kullandın iğnelerden kaçıncı günü toplanıyor yumurtalar bende başlıyorumda anlatabilirmisin biraz tecrüben yok güzel haberlerini bekliyoruz uff çok zormuş malesef bu yoll..

kızlar yumourtalarım taplandı 5 yumurtamı almılar en ıyısını ve en kalıtelılerını aldık dedıler tarnsfer ıcın onlar bızı arayacaklar ınsallah dollenırler dua edın lutfennnn

canım umarım tedavin hayırlı olur bebişinde sana tutunur hiç bırakmasın seni canım kaç gün kullandın iğnelerden kaçıncı günü toplanıyor yumurtalar bende başlıyorumda anlatabilirmisin biraz tecrüben yok güzel haberlerini bekliyoruz uff çok zormuş malesef bu yoll..

canım ıyı dıleklerın ıcın sagol ınsallah hepımızde sevınırız ınsallah burda yazarız hamıleyız dıye ben 20 tane lukrın kullandım 3kutu pregon 600 luk ve bırde 300 luk kullandım zaten yumurtalarıın gelısımıne bakıolar ıyı okadar kullandım ve yumurtalarım en sonunda toplandı artık gerısı rabbıme kalmıs rabbım hepımızın yardımcısı olsunnn sen hangı asamadasın canım

kızlar yumourtalarım taplandı 5 yumurtamı almılar en ıyısını ve en kalıtelılerını aldık dedıler tarnsfer ıcın onlar bızı arayacaklar ınsallah dollenırler dua edın lutfennnn

canım inşallah 5 ide çok kaliteli olurlar sana bir tane mi iki tane mi transfer edecekler inşallah 2 tane transfer ederler ne olursa olsun sonu güzel olsun sağloklı hayırlı bebekler gelsin allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah

canım inşallah 5 ide çok kaliteli olurlar sana bir tane mi iki tane mi transfer edecekler inşallah 2 tane transfer ederler ne olursa olsun sonu güzel olsun sağloklı hayırlı bebekler gelsin allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah

amın canım ınsallah suan bılmıyorum kactane transfer edeceklerını ınsallah dedıgın gıbı kalıtelı olurlar allah hepımızın yardımcısı olsun

Back
X