arkadaşlar yasin okutuyorum okuyabilecek arkadaş varmı

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
slm arkadaşlar kadir geceniz mübarek oldun 4yıllık evliyim 2bebeğimi kaybettim gitmediğim dr kalmadı ne bende nede eşimde problem yok sadece stres sıkıntı diyor drlar bugün 41 yasin okutuyorum 11 tanesi hazır 30 hane kaldı okumak isteyenler okuyabilecekler 1yasinde benim için siz okurmusun ardındanda nama dua edermisinz adım hatice şimdiden teşekkürler allah razı olsun okuyandanda okumayandanda rabbim işallah bu mübarek gecede dualarınızı kabul eder kimseyi evlatsız bırakmaz aminnnnnn

Canım bende okuyabilirim 3 tane. Ama cevap yazman gerekiyor ki saydığını bileyim. Umarım girersin bu gece. Ben buralardayım...

cnm öncelikle başınız sagolsun kaybettiginiz melekleriniz i,çin benimde iki bebegim melek oldu karnımdayken problemi istanbulda bir doktor tesadüf buldu kan pıhtılaşması tedavisi gördüm 12aylık bebegim kollarım da çok şükür bunun tahlillerine baktırdınızmı bu arada birazdan yasin okucam bende bir adet sizin adınıza bagışlıcam inşallah kabul olur iy iakşamlar

Allah yardımcınız olsun.

Dua içerikli konu açmak yasaktır.Anlayışınıza sığınarak konunuzu kilitliyorum:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…