Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep böyle yapıyorum Ya duramıyorum sözümde bakmakta istemiyorum tövbeden başka seçeceğim yokAy bende sigara için etmiştim, bozdum. Tövbe edim diyorum ama bırakamadım da. Sen stalkı bir daha yapmayacaksan et tövbeni
Bir daha tovbe etmeyin siz de, tam gaz stalka devam edin hem bozmak durumunda kalacaginiz bir tovbeniz olmaz içiniz rahat eder beaArkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum eski sevgilimi stalklamayacam demiştim kendime beddua etmiştim 10 gün sonra baktım çok pişmanım nasıl oldu bilmiyorum
Allah affeder mi içim rahat değil keşke bakmasaydım nasıl tövbe edebilirim
stalk yapınca unutamıyorum daha çok üzülüyorumBir daha tovbe etmeyin siz de, tam gaz stalka devam edin hem bozmak durumunda kalacaginiz bir tovbeniz olmaz içiniz rahat eder bea
Hiç öyle dusunmeyin ben hiç stalk yapmiyorum yine unutamiyoruma
stalk yapınca unutamıyorum daha çok üzülüyorum
1 yoldur ayrıldık bir ara baya bakmıyordum sonra bakayım dedim sonra baktıkça baktımTövbe etmek zorunda mısın böyle saçma bir konu yüzünden. Yani zamanla azalacaktır ve bitecektir. Bak 10 gün bakmamışsın yeri gelir 27 gün olur yeri gelir 40 gün bir bakmışsın bakmak aklına gelmiyor. Sadece her bakmak istediğinde bakma kendine olabildiğince engel ol yeter. Bu saçma konu için Allah’ın seni affetmeyeceğine inanamamyine de sonrasında bu kadar pişman olacaksan boş konulara dini karıştırma.
Offf nasıl düzelecez stalk yapmayınca en azından hayatını bilmiyorumHiç öyle dusunmeyin ben hiç stalk yapmiyorum yine unutamiyorumsorun stalkta değil bizim kafalarda
Beni unutani ben hic hatirlamam diye gaz veriyorum kendime. En azından hamle yapmayı engelliyor. Unutamasam da kendimi kandırmak iyi geliyor siz de deneyinOfff nasıl düzelecez stalk yapmayınca en azından hayatını bilmiyorum
Siz ne zamandan beri ayrısınızBeni unutani ben hic hatirlamam diye gaz veriyorum kendime. En azından hamle yapmayı engelliyor. Unutamasam da kendimi kandırmak iyi geliyor siz de deneyin
11 senedirSiz ne zamandan beri ayrısınız
Her stalk yapan cehennemlik se biz napacagukArkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum eski sevgilimi stalklamayacam demiştim kendime beddua etmiştim 10 gün sonra baktım çok pişmanım nasıl oldu bilmiyorum
Allah affeder mi içim rahat değil keşke bakmasaydım nasıl tövbe edebilirim
Unutulmuyor mu Ya offf11 senedir
Yok bea millet 11 günde unutuyor. Ben biraz takıntılı çıktımUnutulmuyor mu Ya offf
Benimde gidişat senin gibi djdjYok bea millet 11 günde unutuyor. Ben biraz takıntılı çıktım![]()
Kimler geldi hayatımdan kimler geçti, hiçbirisi hasretini gidermedi, en güzeli senin kadar sevilmedi...Benimde gidişat senin gibi djdj
Şu an biri yok mu hayatında
Bir insanın hayatı sosyal medyada paylaştıklarından ibaret mi? Ayrıca insanların %90ı sadece mutluymuş gibi yapnak için güzel şeyleri paylaşıyor bir psikolog olarak bunu en iyi sizin biliyor olmanız gerkemez mi?Offf nasıl düzelecez stalk yapmayınca en azından hayatını bilmiyorum