Arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayan oldu mu?

kızlar 2 gün tuvalete eğilince açık pembe damla damla gelmişti
dün 1-2 damla kahverengi
bugün de çok az kahverengi
bakalım cuma olmam lazım.
Ama güvenemiyorum ilk korunmayı bıraktığım ay 5 gün gecikmiş ve olmuştum.ama hiç böyle 8 gün önceden leke başlamazdı,en erken 2 gün önce başlardı.
Allahım hayırlısı ile nasib etsin,sağlıklı evlatlar cümlemize.aminnnnnnnnn.

ay bende hıc oyle olmadı ya bu anormalb ı durummu acaba ya ınsalah normaldr bende 6hfatalık olcak ıste oyle bısey olmadı hayret bılgısı olna varsa kouda yazsın lutfen

Yerleşme kanaması herkesde olacak diy ebi kural yok canım...

Canım belirtiler yerleşme kanamsı gibi görünüyor ama yinede gününü bekle bakalım. Ama istersen bi kan testiyle kesin sonucu 2 saatte alırsın. İnşallah rabbim gönlüne göre versin...

Sağol canım benim.Allah razı olsun.ama dediğim gibi günüm 1 hafta geçmeden test yapamam heralde hüsran yaşamaktan korkuyorum.içimde çok garip bir his var.Rüyamda bol çikolatalı pasta helva yiyorum ama bilmiyorum.dua edin arkadaşlarım.

İdrar testleri pek sonuç vermez. Ama kan testi kesin sonucu verir. Ben reglimden 8 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan testi ile. Çok stres yapacağına baktır kan testi ile. Ama günümü beklerim dersen hadi bakalım sabırlı ol azıcık :)

bİRAZ DAHA SABREDEYİM EN AZINDAN PAZARTESİYE KADAR.CUMA GÜNÜM,İŞALLAH HAYIRLISI İLE HAMİLEYİMDİR DE OLMAM.ÖPTÜM ARKADAŞIM.ALLAH SENİN DE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.TÜM CEVAPLAYAN ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN.DUA ET ARKADAŞIM.HAYIRLI AKŞAMLAR.

aynı şeyler bende de var anormal bir durum benim içinde benim günüm cumartesi allah yardımcımız olsun inşallah hamileyizdir

Hadi hadi hamişlerimiz artıyor bu ay inşallah :) Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar...

evet ben yasadım ilk gebeliğim dede yaşadım bundada yasadım ama bende kanama değil de kahverengi akıntıya benzer bi şeydi yani vajinal akıntının kahverengi olanından canım ama herkeste olmuyor galiba bildiğim kadarıyla ve ayırt edilebiliyor kadın adet başlangıcından yada adet kanamasından

ben adet knamasından 5-6 gün önce az miktrdailk gün penbe şeklinde 2 gün kırmızı olarak az miktarda kanama gördüm bu ne anlama geliyor gebelik testi yaptım negatif çıktı ama belirtileriyaşıyorum

ya arkadaşlar bende ne yerleşme kanaması oldu ne mide bulantısı var ne başdönmesi var bende mi var bi tuaflık yani bunlar olması gereken şeylermi ben 2 gün önce dr da keseyi gördüm ama 2 hafta sonra kalbi atmaya başlar dedi dr.

arkadaşlar adet günümde açık kahverengi leke geldi sonra kanamam başladı ve 2 gün sürdü bitti 2 gün sonra tekrar kahverengi kanama oldu yine kesildi kanamalar sancısız oldu sizce yerleşme kanaması olabilirmi lütfen cvp yazın.

bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduum:( bole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın

Arkadaşlar Kusura bakmayın affınıza sığınarak atıyorum bu sizce ne ? Hiç gelmiyor peçeteyi bastırınca geliyor bugün bat tarihim ancak tüm hamilelik belirtileri mevcut tam ovulasyon gününde birlikte olmuştuk. Test de uyduruk bir testti ve dün yaptım hiç beklemedim bi 30 sn sonra tek çizgi belirdi ve ben de üzülüp çöpe attım direk ondan önce sürekli fazla miktarda akıntım oldu göğüslerim davul gibi 2 haftadır ve elime sert bişeyler geliyo dokununca yardım edin lütfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 6.218
Merhabalar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay ise reglime 5gün kala yapışkan pembe akıntı geldi ped koydum dedim devam eder. Sonra durmuş sabaha kadar hiç lekelenmedim. Bugünde minnacık tam kahverengi akıntı olmuş. Reglime 4 gün kaldı. Sizce kan testi yaptırmalı mıyım?

Normal şartlarda eğer gebeysem beta hcg ne çıkmalı? Bundan önce reglime 2 gün kala hcg 25 çıkmıştı o da kanamayla düşmüştü.

Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir mi acaba?

İdrar testleri pek sonuç vermez. Ama kan testi kesin sonucu verir. Ben reglimden 8 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan testi ile. Çok stres yapacağına baktır kan testi ile. Ama günümü beklerim dersen hadi bakalım sabırlı ol azıcık :)
Kan testi sonucunuz kac çıkmıştı

Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?

Back
X