arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim

berfin93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
136
31
48
İstanbul
öncelikle merhaba.ben 21 yaşındayım bugüne kadar hayatımda olacak kişinin hep kalbimde kocaman bir heyecan yaratmasını düşününce bile karnıma ağrı girmesini ve bunun gibi duygular oluşturmasını istedim.zor hisseden biriyim, üniversitede arkadaş grubumda ve çevremde bana teklif eden çok oldu, bunu kendimi tanıtmak için söylüyorum sadece.ama bende en büyük heyecanı uyandıran kişiyle internetten tanıştım.ve internetten tanışan insanları hep yadırgardım, eleştirirdim,saçma bulurdum.ama ben resmen aşık oldum konuştuğum adama.zeki olması, siyasetten anlaması, espri anlayışı gibi etmenler var tabi.neyse biz bir süre konuştuk ben internetten konuşmak yanlış diye bitirdim.o sıra hayatımda 2 kişi oldu, üniversite bitti ben eve döndüm.aklımdaydı hala o.mesaj attım kaldığımız yerden devam ettik.onun da beni sevdiğini düşünüyorum.-kızlar lütfen bana ergen gözüyle bakmayın-izlediğimiz filmler aynı, kafa yapımız aynı.zaman ilerledi görüştük de.ama ben sürekli keşke başka şekilde tanışsaydık diyodum bu onu çok rahatsız ediyordu.o lise mezunu eğer ilerisini düşünürsek birlikte olmamıza benim ailem karşı çıkar ailem biraz önem verir böyle şeylere.ablama anlattım sadece arkadaşça konuşuyoruz diye, o bana sürekli "sen ortada mı kaldın da internetten tanıştığn çocukla konuşuyorsun, bu nasıl iş sen nasıl inanırsın" gibisinden konuşuyordu.ben eğer ondan emin olsam ailemi ikna etmeye çalışırım ancak ondan emin de değilim aynı şehirde yaşamıyoruz sonuçta.bana onun şehrini yazmamı söylüyodu kpssden tercih yaparken, ben başka yerler de yazdım.6 gün önce ben yine telefonda keşke başka şekilde tanışsaydık deyince o, o halde sana normal tanıştıklarınla mutluluklar dedi, kapattı.ben bir yandan neyse bitti benim de artık ablama, aileme laf anlatmak derdim kalmadı dedim ama kalbimdeki boşluğu anlatamam.yeniden mesaj attı 2 kere, ama soğuk konuştum da gülmeyin ama ben onunla bir şeyler yaşamak istiyorum, sonu olmasa bile birlikte film izleyelim siyaset tartışalım uyuyalım istiyorum.yarın doğum günü sizce atayım mı mesaj?bir de onun parası yokken ben ona biraz para gönderdim.-bunu da söylemedim kimseye-ben yarın sonuçlarım belli olursa yeni bir şehre gidip ev tutacağım bana para lazım olabilir eğer göndericem derse gönder diyeyim mi?yoksa senden hiçbirşey istemiyorum mu diyeyim terk etti sonuçta.

Kim olursa olsun para gonderme bu 1.

Ablan bence hakli.

Lakin madem bu kadar istiyorsun, kalbini takip et gitsin. Sonra icinde ukte kalacagina, yasa gor ne olursa olsun.
işte zor durumdaydı bende de vardı o sıra.şu var internetten birileriyle tanışanlara ben hep eleştirel gözle bakarım ama neden kimse bu çocuk gibi değil bilmiyorum.belki de yakından tanısam bundan da soğurum.siz olsanız napardınız

büyük bir hata yapmak üzeresin, bikaç kez şansına, doğru yola girer gibi olmuşsun ama rahat duramamışsın. sen yazarken içimde bir negatif fikir oluştu bu kişiye karşı.
hem insanların nerden tanıştığı değil, ilişkiyi nasıl yürüttükleri önemli. kocaman insanlarsınız internetten ilişki mi yürür?
yarın atamam var dediğine göre öğretmensin. bir öğrencin gelip sana bunları anlatsa;
güvenme yavrum,inanma, iyi gözükmüyor sonu demez miydin?
bence derdin.
ben de diyorum.
let it go

Parayı söke söke al.
Yüz yüze bir kaç kere görüşmeden ciddi adım atma, güvenme.
Ben de internetten tanıştım, internetten tanışanlar ortada kalmış olmuyor.

işin içine aşk girince mantık devre dışı biz ne desek boş ve sen yaşayıp göreceksin...
edindiğin sonuçlar yanına kar kalacak ..mesela bu sonuçlardan birini ben yazabilirim bir daha kimseye para göndermemek...

büyük bir hata yapmak üzeresin, bikaç kez şansına, doğru yola girer gibi olmuşsun ama rahat duramamışsın. sen yazarken içimde bir negatif fikir oluştu bu kişiye karşı.
hem insanların nerden tanıştığı değil, ilişkiyi nasıl yürüttükleri önemli. kocaman insanlarsınız internetten ilişki mi yürür?
yarın atamam var dediğine göre öğretmensin. bir öğrencin gelip sana bunları anlatsa;
güvenme yavrum,inanma, iyi gözükmüyor sonu demez miydin?
bence derdin.
ben de diyorum.
let it go
işte ben de hep derdim internetten olmaz diye de bişeyler hissettim.evet öğretmenliği bitirdim kesinlikle korumaya çalışırdım etrafımdakileri.çok teşekkür ederim yorumunuz için

teşekkür ederim yorumunuz için, evet kabul ediyorum tuhaf duruyo uzaktan bakınca.insan içinde olunca olayın tam anlamıyor sanırım
Bicok ortak yonunuz var die iyi oldugu anlamina gelmez.madem sana karsi durust cikip gelsin yanina yuzyuze girusun.senin gelmeni bekliyor baksana o kdr seni dusunse kalkip gelir..yok bende olmaz gozuyle bakiyrm arkadasim

Internetten tanışıp Evlenip mutlu olan akrabalarım var ama tam tersi olan insan da çok. Iyice tanımanız lazım ve yüzyüze görüşmelisiniz. Ayrıca daha tam tanıyıp güvenmediğiniz birine para göndermeniz pek doğru değil.

Parayı söke söke al.
Yüz yüze bir kaç kere görüşmeden ciddi adım atma, güvenme.
Ben de internetten tanıştım, internetten tanışanlar ortada kalmış olmuyor.
yok ablam sanırım beni korumak için öyle bir tabir kullandı.teşekkür ederim yorumunuz için, gönderirse tamam diyeyim o zaman

Bicok ortak yonunuz var die iyi oldugu anlamina gelmez.madem sana karsi durust cikip gelsin yanina yuzyuze girusun.senin gelmeni bekliyor baksana o kdr seni dusunse kalkip gelir..yok bende olmaz gozuyle bakiyrm arkadasim
tekrar sağol yorumun için, dışarıdan yorumlar çok iyi oluyor.arkadaşlarıma bile para kısmını anlatamamıştım

işte zor durumdaydı bende de vardı o sıra.şu var internetten birileriyle tanışanlara ben hep eleştirel gözle bakarım ama neden kimse bu çocuk gibi değil bilmiyorum.belki de yakından tanısam bundan da soğurum.siz olsanız napardınız

Para miktari nedir? Buyuk bir miktarsa geri iste derim.

Internetten tanismayi ben onaylamiyorum, hem bana gore degil; hem de genel olarak tehlikeli, sapigi, manyagi, garibi, evlisi var.

Yakindan tanisin o zaman. Soyle bulusun, senin oldugun yere gelsin. Hic bulusmaktan bahsetmedi mi?
Madem bu kadar heveslisin, bulus, iyice tani bak ondan sonra sevginin pesinden git. Ama mutlaka yuz yuze bir bak.

Bu arada ben bu insani hic begenmedim. Bir erkek, flort ettigi, yuzunu gormedigi bir kadindan nasil para isteyebilir aklim almiyor.

ne kadar iyi tanıyabilirsiniz ve güvenebilirsiniz sanal ortamda tanıştığınız birine o tartışılır .sanal ortamda insanların kendini tanıtma şekli ve gerçek farklı bence ben olsam güvenemezdim açıkcası ama size güven verdiyse duygularınızın peşinden gidebilirsiniz pek tabi

Sizin durumunuzda olan bir arkadaşım vardı, internette tanışmışlardı çocukla 1 sene yüz yüze gelmeden netten konuşmuşlardı, çocuğa para göndermişti hatta. Ailesi öğrendi ve kızı zorlayıp hemen ayrılmasını sağladılar kız üniversite okuyodu çocuk daha lise mezunu bile değildi.

Para miktari nedir? Buyuk bir miktarsa geri iste derim.

Internetten tanismayi ben onaylamiyorum, hem bana gore degil; hem de genel olarak tehlikeli, sapigi, manyagi, garibi, evlisi var.

Yakindan tanisin o zaman. Soyle bulusun, senin oldugun yere gelsin. Hic bulsumaktan bahsetmedi mi?
500 liraydı, yani işe başlayınca çok ihtiyacım olmaz ama şimdi diyorum o para olsa daha rahat ev tutarım, kısmam pek.bahsetti çok hem de.sürekli diyor gelicem diye de paras yoktu, 6 gün öncesine kadar da izni yoktu işe yeni başlayınca.ben şöyle düşünüyorum, bu adamın da benimle görüşmek istediğini hissettiğini biliyorum.ama yeterli değil çünkü çook çok isteyen bir şekilde para bulur gelir.gerçek olan bu ne yazık ki

ne kadar iyi tanıyabilirsiniz ve güvenebilirsiniz sanal ortamda tanıştığınız birine o tartışılır .sanal ortamda insanların kendini tanıtma şekli ve gerçek farklı bence ben olsam güvenemezdim açıkcası ama size güven verdiyse duygularınızın peşinden gidebilirsiniz pek tabi
o güveni verdi bana, iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.zaten en iyi huyu bu, rol yapmayan biri.sağolun yorumunuz için

500 liraydı, yani işe başlayınca çok ihtiyacım olmaz ama şimdi diyorum o para olsa daha rahat ev tutarım, kısmam pek.bahsetti çok hem de.sürekli diyor gelicem diye de paras yoktu, 6 gün öncesine kadar da izni yoktu işe yeni başlayınca.ben şöyle düşünüyorum, bu adamın da benimle görüşmek istediğini hissettiğini biliyorum.ama yeterli değil çünkü çook çok isteyen bir şekilde para bulur gelir.gerçek olan bu ne yazık ki

Parayi iste derim o zaman. Yani tasinirken paraya ihtiyac cok oluyor malum, sen simdi niye sikintiya gireceksin ki.

Sizin durumunuzda olan bir arkadaşım vardı, internette tanışmışlardı çocukla 1 sene yüz yüze gelmeden netten konuşmuşlardı, çocuğa para göndermişti hatta. Ailesi öğrendi ve kızı zorlayıp hemen ayrılmasını sağladılar kız üniversite okuyodu çocuk daha lise mezunu bile değildi.
aynen bizim durum işte.zaten normal tanışsak her şey güzel olsa bile şu okul mevzusu sorun olur da, bir de bu var.sağol yorumun için

Back
X