öncelikle merhaba.ben 21 yaşındayım bugüne kadar hayatımda olacak kişinin hep kalbimde kocaman bir heyecan yaratmasını düşününce bile karnıma ağrı girmesini ve bunun gibi duygular oluşturmasını istedim.zor hisseden biriyim, üniversitede arkadaş grubumda ve çevremde bana teklif eden çok oldu, bunu kendimi tanıtmak için söylüyorum sadece.ama bende en büyük heyecanı uyandıran kişiyle internetten tanıştım.ve internetten tanışan insanları hep yadırgardım, eleştirirdim,saçma bulurdum.ama ben resmen aşık oldum konuştuğum adama.zeki olması, siyasetten anlaması, espri anlayışı gibi etmenler var tabi.neyse biz bir süre konuştuk ben internetten konuşmak yanlış diye bitirdim.o sıra hayatımda 2 kişi oldu, üniversite bitti ben eve döndüm.aklımdaydı hala o.mesaj attım kaldığımız yerden devam ettik.onun da beni sevdiğini düşünüyorum.-kızlar lütfen bana ergen gözüyle bakmayın-izlediğimiz filmler aynı, kafa yapımız aynı.zaman ilerledi görüştük de.ama ben sürekli keşke başka şekilde tanışsaydık diyodum bu onu çok rahatsız ediyordu.o lise mezunu eğer ilerisini düşünürsek birlikte olmamıza benim ailem karşı çıkar ailem biraz önem verir böyle şeylere.ablama anlattım sadece arkadaşça konuşuyoruz diye, o bana sürekli "sen ortada mı kaldın da internetten tanıştığn çocukla konuşuyorsun, bu nasıl iş sen nasıl inanırsın" gibisinden konuşuyordu.ben eğer ondan emin olsam ailemi ikna etmeye çalışırım ancak ondan emin de değilim aynı şehirde yaşamıyoruz sonuçta.bana onun şehrini yazmamı söylüyodu kpssden tercih yaparken, ben başka yerler de yazdım.6 gün önce ben yine telefonda keşke başka şekilde tanışsaydık deyince o, o halde sana normal tanıştıklarınla mutluluklar dedi, kapattı.ben bir yandan neyse bitti benim de artık ablama, aileme laf anlatmak derdim kalmadı dedim ama kalbimdeki boşluğu anlatamam.yeniden mesaj attı 2 kere, ama soğuk konuştum da gülmeyin ama ben onunla bir şeyler yaşamak istiyorum, sonu olmasa bile birlikte film izleyelim siyaset tartışalım uyuyalım istiyorum.yarın doğum günü sizce atayım mı mesaj?bir de onun parası yokken ben ona biraz para gönderdim.-bunu da söylemedim kimseye-ben yarın sonuçlarım belli olursa yeni bir şehre gidip ev tutacağım bana para lazım olabilir eğer göndericem derse gönder diyeyim mi?yoksa senden hiçbirşey istemiyorum mu diyeyim terk etti sonuçta.